foto

Michael Kelly

  • nar. 22.5.1969 (48 let)
    Filadelfie, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Michael Kelly se narodil 22. května 1968 ve Filadelfii. Pochází z velké rodiny, má dvě sestry a bratra. Původně chtěl vystudovat práva, později si zvolil herectví. Ve filmech hraje často spíše vedlejší role, zahrál si například ve filmech jako MUŽ NA MĚSÍCI (1999) nebo VYVOLENÝ (2000) či ÚSVIT MRTVÝCH (2004).

Také se občas objeví v televizních seriálech, zahrál malé role v seriálech jako CSI: MIAMI, RODINA SOPRÁNŮ, GERERATION KILL nebo FRINGE. V roce 2008 si zahrál vedle Angeliny Jolie ve filmu VÝMĚNA.

Mimo hraní ve filmech či seriálech se Michael věnuje muzice.

Lukáš "KooNY" Konečný

Herecká filmografie

Filmy

2016 Viral
2015 Everest
Tajemství jejich očí
2013 Muž z oceli
Podfukáři
2012 Kronika
2011 Správci osudu
2010 Fair Game
2009 Afterlight, The
Ctihodný občan
Defendor
Morganovi
Něha
Washingtonienne (TV film)
2008 Narrows
Výměna
2007 Broken English
Mr. and Mrs. Smith (TV film)
Zoe's Day
Zuby nehty
2006 Champions
Nepřemožitelný
2005 Carlitova cesta: Zrození gangstera
Kojak (TV film)
Loggerheads
2004 Úsvit mrtvých
2003 E.D.N.Y. (TV film)
2000 Vyvolený
1999 Muž na Měsíci
1998 Origin of the Species
River Red
1994 Body to Die for: The Aaron Henry Story, A (TV film)

TV seriály

2017 Taboo (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (7)
The Long Road Home (TV seriál)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 65 (S05E13)
Chapter 64 (S05E12)
Chapter 63 (S05E11)
další epizody (13)
2016 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 52 (S04E13)
Chapter 51 (S04E12)
Chapter 50 (S04E11)
další epizody (13)
Černé zrcadlo (TV seriál)
Men Against Fire (S03E05)
2015 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 39 (S03E13)
Chapter 38 (S03E12)
Chapter 37 (S03E11)
další epizody (13)
2014 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 26 (S02E13)
Chapter 25 (S02E12)
Chapter 24 (S02E11)
další epizody (12)
2013 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 13 (S01E13)
Chapter 12 (S01E12)
Chapter 11 (S01E11)
další epizody (13)
Lovci zločinců (TV seriál) - herec, a.z.
Dead Reckoning (S02E13)
Prisoner's Dilemma (S02E12) - a.z.
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Critical (S02E07)
Masquerade (S02E03)
Matsya Nyaya (S01E20)
další epizody (5)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Number Crunch (S01E10)
Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
2008 Generation Kill (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Příchod (S01E04)
2007 Rodina Sopránů (TV seriál)
Made in Amerika (S06E21)
Nový příchod (S06E19)
Chovej se jako chlap (S06E17)
další epizody (4)
2006 Rodina Sopránů (TV seriál)
Vítej v klubu (S06E02)
Model vyšlý z módy (S06E01)
2005 Kojak (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Dragonchasers (S01E10)
2000 Sekce 9 (TV seriál)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace