foto

Michael Kelly

  • nar. 22.5.1969 (51 let)
    Filadelfie, Pennsylvania, USA

Biografie

Michael Kelly se narodil 22. května 1968 ve Filadelfii. Pochází z velké rodiny, má dvě sestry a bratra. Původně chtěl vystudovat práva, později si zvolil herectví. Ve filmech hraje často spíše vedlejší role, zahrál si například ve filmech jako MUŽ NA MĚSÍCI (1999) nebo VYVOLENÝ (2000) či ÚSVIT MRTVÝCH (2004).

Také se občas objeví v televizních seriálech, zahrál malé role v seriálech jako CSI: MIAMI, RODINA SOPRÁNŮ, GERERATION KILL nebo FRINGE. V roce 2008 si zahrál vedle Angeliny Jolie ve filmu VÝMĚNA.

Mimo hraní ve filmech či seriálech se Michael věnuje muzice.

Lukáš "KooNY" Konečný

Herecká filmografie

Filmy

2018 All Square
That's Harassment
2016 Viral
2015 Everest
Tajemství jejich očí
2013 Muž z oceli
Podfukáři
2012 Kronika
2011 Správci osudu
2010 Fair Game
2009 Afterlight, The
Ctihodný občan
Defendor
Morganovi
Něha
Washingtonienne (TV film)
2008 Narrows
Výměna
2007 Broken English
Mr. and Mrs. Smith (TV film)
Zoe's Day
Zuby nehty
2006 Champions
Nepřemožitelný
2005 Carlitova cesta: Zrození gangstera
Kojak (TV film)
Loggerheads
2004 Úsvit mrtvých
2003 E.D.N.Y. (TV film)
2000 Vyvolený
1999 Muž na Měsíci
1998 Origin of the Species
River Red
1994 A Body to Die for: The Aaron Henry Story (TV film)

TV seriály

2020 The Comey Rule (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Night Two (E02)
další epizody (4)
2019 Tom Clancy's Jack Ryan (TV seriál)
Strongman (S02E08)
Dios y Federacion (S02E07)
Persona Non Grata (S02E06)
další epizody (7)
2018 Domek z karet (TV seriál)
73. kapitola (S06E08)
72. kapitola (S06E07)
71. kapitola (S06E06)
další epizody (8)
2017 Dlouhá cesta domů (TV seriál)
Navždy v tvých snech (E08)
Ztracené naděje (E07)
Město jménem Nebe (E06)
další epizody (8)
Taboo (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (7)
Domek z karet (TV seriál)
65. kapitola (S05E13)
64. kapitola (S05E12)
63. kapitola (S05E11)
další epizody (13)
2016 Domek z karet (TV seriál)
52. kapitola (S04E13)
51. kapitola (S04E12)
50. kapitola (S04E11)
další epizody (13)
Černé zrcadlo (TV seriál)
Muži pod palbou (S03E05)
2015 Domek z karet (TV seriál)
39. kapitola (S03E13)
38. kapitola (S03E12)
37. kapitola (S03E11)
další epizody (13)
2014 Domek z karet (TV seriál)
26. kapitola (S02E13)
25. kapitola (S02E12)
24. kapitola (S02E11)
další epizody (12)
2013 Domek z karet (TV seriál)
13. kapitola (S01E13)
12. kapitola (S01E12)
11. kapitola (S01E11)
další epizody (13)
Lovci zločinců (TV seriál) - herec, a.z.
Odpočet (S02E13)
Kdo je kdo (S02E12) - a.z.
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Těžké rozhodnutí (S02E07)
Dámský gambit (S02E03)
Zákon džungle (S01E20)
další epizody (5)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Kvarteto (S01E10)
Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
Dobrá manželka (TV seriál)
Výlet do cely smrti (S03E08)
Zóna smrti (S03E02)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Kapsle jedu (S10E03)
2010 Myšlenky zločince (TV seriál)
Na život a na smrt (S05E18)
2008 Generation Kill (TV seriál)
Bomb in the Garden (E07)
Stay Frosty (E06)
A Burning Dog (E05)
další epizody (7)
Hranice nemožného (TV seriál)
Příchod (S01E04)
2007 Kriminálka Miami (TV seriál)
Rozený zabiják (S05E24)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Made in Amerika (S06E21)
Nový příchod (S06E19)
Chovej se jako chlap (S06E17)
další epizody (4)
2006 Rodina Sopránů (TV seriál)
Vítej v klubu (S06E02)
Model vyšlý z módy (S06E01)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Confrontation (S08E05)
2005 Kojak (TV seriál)
2002 Policejní odznak (TV seriál)
Dragonchasers (S01E10)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Disappearing Acts (S04E05)
Právo a pořádek (TV seriál)
Asterisk (S13E08)
2001 Třetí hlídka (TV seriál)
The Relay (S03E04)
2000 Sekce 9 (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Slaves (S01E22)

Producentská filmografie

Filmy

2018 All Square

Host

TV pořady

2017 69. Emmy Awards (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce