Reklama

Reklama

Panika v městečku

(seriál)
  • Belgie Panique au village (více)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Kovboj, Indián a Kůň – nerozlučná trojice potrhlých přátel prožívá neuvěřitelná dobrodružství v belgicko-francouzském animovaném seriálu. V městečku zvaném Panika, na dohled od farmáře Stevena a jeho ženy Jeanine, žijí v jednom domě Kovboj, Indián a Kůň. Nerozlučná trojice přátel prožívá každý den bizarní dobrodružství. Naši hrdinové jsou plastové figurky evokující dětství, kterým technikou stop motion vdechla život nerozlučná dvojice belgických animátorů. Excentrická komediální šaráda plná vypilovaných odzbrojujících gagů, vycházející mimo jiné z dědictví surrealismu, nabízí animovanou akční podívanou par excellence. (Česká televize)

(více)

Recenze (83)

P/\/EL 

všechny recenze uživatele

Šárka ze zlínský animace mě k panice přivedla, miluje to, pokaždý když se na to spolu díváme, tak se rozplývá nad "přiznanou modelínou", nad fázema figurek atd. Díly z nichž jsme byli nejvíce paf, třeba: Le Grand Sommeil - pošťák, pinčes, pak ten díl se zrcadlovym podvodním domkem...ikdyž vlastně co díl, to skvost, baví nás to tempo, zvraty, baví nás ta zvířátka..Chtěl bych vidět ten celovečerák... ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Neskutečně šílené ale přitom naprosto geniální a tak jednoduché. U tohoto se prostě nejde nesmát. Člověk prostě žasne čím dál tím víc, např. Janinka se i sprchuje stále s kýblem v ruce? Jasně, proč ne. Rozhodně chci taky Relax, který se z masážního křesla dokáže proměnit přes vířivku, letadlo, raketu a další na vaflovač. Kůň na skatu, trsající zvířata, únos osla, naprosto antifyzikální počiny, jako vyvrtat pidi otvor a tím nasypat pytel velké kukuřice. A Kůň má rozhodně můj respekt:D ()

Reklama

KalifX 

všechny recenze uživatele

Možná nejzábavnější, ale podle mě rozhodně nejkreativnější animovaný seriál co znám. Ulítlé a místy až dadaistické příběhy (asi nejlíp to ilustruje díl "Les voleurs de cartes") o podivné skupině postaviček (indián, kovboj, kůň, farmář Steven, četník ...... atd), které společně prožívají spoustu absurdních příběhů. Seriál je ve ve francouzštině, ale jak píše "strougy", tak to opravdu nevadí. A nejen to. Francouské dialogy jsou svým způsobem až "roztomilé" a hlasy figurek ještě umocňují neuvěřitelnou zábavnost. Opravdu silně doporučuju! ()

Carodej_pes 

všechny recenze uživatele

„Coboy, Indien,“ praví vždycky Koník, hlava rodiny, která sousedí s domácností vedenou impulzivním, trpasličím a neskutečně uřvaným farmářem, jemuž jeho o dvě hlavy vyšší žena, neustále nosící kbelík, chystá skvělé obrovské svačiny. K tomu všemu mluvící zvířata a pár různých postav navíc a děje se Panika. „Bolí mě bříško.“ ()

LetztesBiest 

všechny recenze uživatele

Když mi tohle pustila kamarádka, mou první myšlenkou bylo „Co to je probůh za blbost?“ Jenže už po chvíli mě tenhle seriál dostal svou absurditou, ztřeštěností a vtipem. To vše ještě umocňuje specifická a originální animace, takže mi nezbývá nic jiného než dát za 5* … Klidně bych uvítal i nějaké další pokračování. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama