Reklama

Reklama

Tato reality show vás vezme na divokou jízdu po zákulisí, překvapeních a přehnané zábavě během příprav na veledůležité oslavy bohatých synů a dcer. Setkáte se s teenagery kteří jsou odhodláni udělat všechno proto, aby právě jejich dospívání bylo nezapomenutelné, a s jejich rodiči, kteří splní každé jejich přání. Tito mladíci a slečny očekávají a akceptují jen to absolutně nejlepší a je jen na nich, aby se jim žárliví sourozenci, vystresovaní rodiče nebo nepřející spolužáci nepletli do cesty. Připravte se na pobuřující cestu za mejdanem všech mejdanů! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (53)

Wishkah odpad!

všechny recenze uživatele

Při pohledu na ty rozmazlené fracky a idoty, kterým se, pro nedostatek jiných výrazů, říká rodiče, jsem celkem rád, že nemám žádné miliony. Vědět, že lásku svých dětí si musím kupovat a že z mých dětí vyrůstají v životě absolutně nepoužitelní debilové bych asi nepřežil. Ukázka toho, jak zhoubné peníze můžou být, když se jimi necháte ovládat ()

Greenpeacak odpad!

všechny recenze uživatele

Mám sto chutí im na tú oslavu ísť a nakopať tam všetkých ...teda hlavne oslávenca ......preboha, aby sa niekto nasral a odsťahoval od rodičov, len kvôli tomu, že chcel inú farbu auta xD ....nato sa nedá nič povedať .....Najlepšie ich poslať niekde do Číny do továrne na výrobu hračiek, motyku do ruky a ryžové pole okopávať ()

Reklama

lillien 

všechny recenze uživatele

pro mě vynikající alternativa antikoncepce!!! stačilo několikrát zhlednout a vyjímečné záchvaty mateřství (neměla jsem je ani jednou, ale preventivně jsem si již pořídila kočku, kdyby náhodou) u mě nemají šanci. Sonda do záchvatů hysterie hajzlů největšího kalibru, kterým je i nejnovější model porsche málo, mi skutečně můj závadný přístup k rodičovství nevylepší. Super, děkuji tvůrcům za tento skvost, není nad to potěšit se cizím neštětím (tím myslím neštěstí rodičů těch spratků) ()

katuska138 

všechny recenze uživatele

Rozmazlení, zhýčkaní američtí teenageři slaví jejich "sweet sixteen". Jeden předhání druhého, který z nich bude mít větší party, lepšího hosta, lepší šaty, kdo dostane dražší auto. Co na tom, že to stojí víc než roční plat normálního člověka, papínek jim to přeci zaplatí. Jediný pocit, který z tohoto pořadu mám je chuť těm spratkům pořádně nafackovat. ()

theFtip odpad!

všechny recenze uživatele

"Mami, kup mi toho Maybacha!", "peníze nejsou problém, ať to stojí co to stojí, od toho mám tátu", "kdo se nedostane na moji párty je nikdo!" tyto fráze zaznějí v každém díle, namyšlené 16-ti leté nány oblíkající se jako levné štětky a černí synáčkové slavných rapperů, co mají zazobané rodiče omotané kolem prstu se tu chlubí co všechno si můžou dovolit. Fuj. ()

Reklama

Reklama