Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Venkovské hospodě s názvem Country club šéfuje arogantní a cynický hospodský Josef, jenž se nezdráhá vydělat na úkor kvality jídla a pití, za které mu platí jeho stálí zákazníci. Jeho politika ovšem není příliš sympatická Zuzaně, Josefově družce, která vypomáhá v kuchyni. Je to citlivá a dobrosrdečná žena. O to hůř snáší, když jakékoliv její domluvy Josef abstrahuje. Ovšem všechno má svůj konec a Josef jen díky své aroganci není schopný ani pomyslet na to, jak blízko jeho konec může být. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

ijacobo 

všechny recenze uživatele

Vcelku povedené! Výborný výkon hospodskýho a super hlášky. Jen se teď zpětně obávám, jestli jsem někdy v hospodě nesnědl taky takový gulášek:o) ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Dosť podarená vecička. A i keď na jedno zhliadnutie, ale pobavila presne ako mala. A prítomní skúsenejší herci výsledku zjavne pomohli. No a krčmár bol hajzlík ako víno, ale pokiaľ varil guláš z jedla pre psa a nie priamo zo psa, tak sa to hádam ešte dá vydržať. :) 80%. ()

patrikus 

všechny recenze uživatele

Místy sice vtipné, ale scenáristicky, kameramansky i režijně zcela amatérské. A místy i herecky, což způsobují kostrbaté dialogy. Otmar se však role zhostil se ctí a film posouvá alespoň na úroveň studentského filmu. Nevhodné záběrování připomíná film absolutních amatérů. ()

Reklama

Reklama