foto

Otmar Brancuzský

  • nar. 13.2.1956 (62 let)
    Jihlava, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Otmar Brancuzský se narodil 13. 2. 1956 v Jihlavě. Na brněnské uměleckoprůmyslové škole studoval grafiku a fotografii. Po studiích působil jako herec v několika amatérských souborech a založil divadelní spolek Bez Chiby. Profesionálně se věnuje herectví od roku 1990, kdy přijal angažmá v Horáckém divadle v Jihlavě. V současné době je členem divadla ABC a hostuje například v Činoherním klubu nebo Divadle Skelet. Před kamerou se objevil například ve snímcích Kolja (režie Jan Svěrák, 1996), Lotrando a Zubejda (režie Karel Smyczek, 1997), Báječná léta pod psa (režie Petr Nikolaev, 1997), Královský slib (režie Kryštov Hanzlík, 2001), Městečko (režie Jan Kraus, 2003) nebo Jak básníci neztrácejí naději (režie Dušan Klein, 2004). V roce 2005 si zahrál ve filmu Ivo Macharáčka Podvraťáci, který vznik v Televizním studiu Ostrava.

Zdroj: Česká televize

Herecká filmografie

Filmy

2016 Podle představ (studentský film)
2015 Padesátka
2014 Bony a klid 2
Intimity
Velká obrázková loupež (TV film)
Všiváci
2013 Obchodníci
Příběh kmotra
2012 O pokladech (TV film)
Vrásky z lásky
2011 Poupata
Saxána a Lexikon kouzel
Tajemství staré bambitky (TV film)
2010 Vodník a Karolínka (TV film)
2009 Ať žijí rytíři!
Nekameňák
2008 Lovec vodního ticha (TV film)
Setkání v Praze, s vraždou (TV film)
Skrývačky (TV film)
Svatba na bitevním poli
2007 ...a bude hůř
O život
V hlavní roli (TV film)
Škodná (TV film)
2006 Country club
Panic je nanic
Swingtime (TV film)
Tajemná truhla (TV film)
2005 Anděl Páně
Jasnovidec (TV film)
Podvraťáci (TV film)
Zlá minuta (TV film)
2004 In nomine patris (TV film)
Jak básníci neztrácejí naději
Napola: Hitlerova elita
Návrat zbloudilého pastýře (TV film)
2003 Městečko
Nezvěstný (TV film)
O svatební krajce (TV film)
Šla Nanynka do zelí
2001 Královský slib
Věrní abonenti (TV film)
2000 Společnice (TV film)
Vlci ve městě (TV film)
1999 Muž s duchem (TV film)
Zimní víla (TV film)
1998 Vše pro firmu (TV film)
1997 Báječná léta pod psa
Romeo, Julie a tma (TV film)
1996 Casa Nostra
Kolja
Lotrando a Zubejda
1994 Marie Růžička (TV film)

TV seriály

2018 Modrý kód (TV seriál)
Pohled do zrcadla (S02E83)
Útěky (S02E82)
Oslava s překvapením (S02E80)
další epizody (14)
Specialisté (TV seriál)
Zloději (S02E30)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Přepadení (S02E32)
Kolotoč (S02E31)
Lepší než fénix (S02E30)
další epizody (23)
Single Man (TV seriál)
Slepá důvěra (E07)
Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Tabačka (E04)
Policie Modrava (TV seriál)
Sestřička (S02E05)
2016 Na vodě (TV seriál)
Notebook (E03)
Polda (TV seriál)
Ve stínu feng-šuej (S01E04)
Rapl (TV seriál)
Krvavý revír (S01E07)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
Na falešnou notu (S01E11)
Doktor Martin (TV seriál)
Doktorka Diana (S02E16)
Případy 1. oddělení (TV seriál)
Krádež století (S02E07)
2015 Atentát (TV seriál)
Popel (E08)
Doktor Martin (TV seriál)
Konec doktorů v Beskydech (S01E16)
Pokrevní vztahy (S01E09)
Labyrint (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Vinaři (TV seriál)
Policejní dorost (S02E11)
Stopy života (TV seriál)
Nejhorší zánět (S01E10)
2014 První republika (TV seriál)
Andělíčkář (S01E08)
České století (TV seriál)
Poslední hurá (1989) (E08)
Škoda lásky (TV seriál)
Srdce ženy (S02E06)
2013 Nevinné lži (TV seriál)
Čistá práce (S01E07)
Klukovina (S01E05)
Škoda lásky (TV seriál)
Hrdina (S01E13)
Vzpomínky (S01E07)
Špačkovi v síti času (TV seriál)
A je to v kufru! (E15)
Cvikr sem, cvikr tam (E12)
Garibaldini v pyžamu (E11)
další epizody (6)
Helena (TV seriál)
Válka a mír (S03E10)
Zločin a trest (S03E09)
Spolehni se na svého muže (S03E08)
2012 Život je ples (TV seriál)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Nehoda (S03E11)
Trapasy (TV seriál)
Robinson (S05E03)
2010 Cukrárna (TV seriál)
Paní Vanilková (E10)
Zpátky do jednadvacátého století (E05)
Dokonalý svět (TV seriál)
Osobní život (E14)
Vyprávěj (TV seriál)
Překvapení (S01E20)
2009 Ať žijí rytíři! (TV seriál)
Poste restante (TV seriál)
Velkoměsto (E01)
Proč bychom se netopili (TV seriál)
Anděl na vodě (E04)
První krok (TV seriál)
Odhalení (E03)
Ber, nebo neber (E02)
Vyprávěj (TV seriál)
Můj velký den (S01E15)
Ďáblova lest (TV seriál)
Noc hadů (E01)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Bezdomovci (S01E02)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Mendelovi (S05E07)
Infarkt (S05E04)
2007 Světla pasáže (TV seriál)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Armando (S04E08)
2005 Eden (TV seriál)
On je žena! (TV seriál)
To nevymyslíš! (TV seriál)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Štědrý večer inženýra H. (S02E07)
Ranč U zelené sedmy (TV seriál)
Jak jsme se léčili ze závislosti (S03E08)
Jak jsme se stali závisláky (S03E06)
2004 Josef a Ly (TV seriál)
Helena B. (E01)
Místo nahoře (TV seriál)
Konec světa (E12)
Poslední cesta (E11)
Nehoda (E10)
další epizody (4)
Náměstíčko (TV seriál)
Vánoční dárky (E08)
2003 Oběti (TV seriál)
Jiný člověk (E04)
2001 Černí andělé (TV seriál)
Červená karta (E01)
Šípková Růženka (TV seriál)
Ženu ani květinou neuhodíš (E06)
2000 Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Ranč U zelené sedmy (TV seriál)
Jak se věštba splnila (S02E14)
Jak jsme měli kojence i Japonce (S02E13)
Jak Elis jela rallye (S02E12)
další epizody (14)
Četnické humoresky (TV seriál)
Ochotníci (S02E04)
1996 Draculův švagr (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace