foto

Otmar Brancuzský

  • nar. 13.2.1956 (61 let)
    Jihlava, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Otmar Brancuzský se narodil 13. 2. 1956 v Jihlavě. Na brněnské uměleckoprůmyslové škole studoval grafiku a fotografii. Po studiích působil jako herec v několika amatérských souborech a založil divadelní spolek Bez Chiby. Profesionálně se věnuje herectví od roku 1990, kdy přijal angažmá v Horáckém divadle v Jihlavě. V současné době je členem divadla ABC a hostuje například v Činoherním klubu nebo Divadle Skelet. Před kamerou se objevil například ve snímcích Kolja (režie Jan Svěrák, 1996), Lotrando a Zubejda (režie Karel Smyczek, 1997), Báječná léta pod psa (režie Petr Nikolaev, 1997), Královský slib (režie Kryštov Hanzlík, 2001), Městečko (režie Jan Kraus, 2003) nebo Jak básníci neztrácejí naději (režie Dušan Klein, 2004). V roce 2005 si zahrál ve filmu Ivo Macharáčka Podvraťáci, který vznik v Televizním studiu Ostrava.

Zdroj: Česká televize

Herecká filmografie

Filmy

2016 Podle představ (studentský film)
2015 Padesátka
Stopy života - Nejhorší zánět (TV film)
2014 Bony a klid 2
Intimity
Velká obrázková loupež (TV film)
Všiváci
2013 Obchodníci
Příběh kmotra
2012 O pokladech (TV film)
Vrásky z lásky
2011 Poupata
Saxána a Lexikon kouzel
Tajemství staré bambitky (TV film)
2010 Vodník a Karolínka (TV film)
2009 Ať žijí rytíři!
Nekameňák
2008 Lovec vodního ticha (TV film)
Setkání v Praze, s vraždou (TV film)
Skrývačky (TV film)
Svatba na bitevním poli
2007 ...a bude hůř
O život
Škodná (TV film)
V hlavní roli (TV film)
2006 Country club
Panic je nanic
Swingtime (TV film)
Tajemná truhla (TV film)
2005 Anděl Páně
Jasnovidec (TV film)
Podvraťáci (TV film)
Zlá minuta (TV film)
2004 In nomine patris (TV film)
Jak básníci neztrácejí naději
Napola: Hitlerova elita
Návrat zbloudilého pastýře (TV film)
2003 Městečko
Nezvěstný (TV film)
Oběti: Jiný člověk (TV film)
O svatební krajce (TV film)
Šla Nanynka do zelí
2001 Královský slib
Věrní abonenti (TV film)
2000 Společnice (TV film)
Vlci ve městě (TV film)
1999 Muž s duchem (TV film)
Zimní víla (TV film)
1998 Vše pro firmu (TV film)
1997 Báječná léta pod psa
Romeo, Julie a tma (TV film)
1996 Kolja
Lotrando a Zubejda
1994 Marie Růžička (TV film)

TV seriály

2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Tabačka (E04)
Modrý kód (TV seriál)
Velká láska (E07)
Rande (E06)
Turné nebo život (E05)
další epizody (5)
2016 Doktor Martin (TV seriál)
Doktorka Diana (S02E16)
Na vodě (TV seriál)
Notebook (E03)
Polda (TV seriál)
Ve stínu feng-šuej (S01E04)
Případy 1. oddělení (TV seriál)
Krádež století (S02E07)
Rapl (TV seriál)
Krvavý revír (S01E07)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
Na falešnou notu (S01E11)
2015 Atentát (TV seriál)
Popel (E08)
Doktor Martin (TV seriál)
Konec doktorů v Beskydech (S01E16)
Pokrevní vztahy (S01E09)
Labyrint (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Vinaři (TV seriál)
Policejní dorost (S02E11)
2014 České století (TV seriál)
Poslední hurá (1989) (E08)
První republika (TV seriál)
Andělíčkář (S01E08)
Škoda lásky (TV seriál)
Srdce ženy (S02E06)
2013 Nevinné lži (TV seriál)
Čistá práce (E07)
Klukovina (E05)
Škoda lásky (TV seriál)
Hrdina (S01E13)
Vzpomínky (S01E07)
Špačkovi v síti času (TV seriál)
A je to v kufru! (E15)
Cvikr sem, cvikr tam (E12)
Garibaldini v pyžamu (E11)
další epizody (6)
2012 Helena (TV seriál)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Nehoda (S03E11)
Život je ples (TV seriál)
2010 Cukrárna (TV seriál)
Vyprávěj (TV seriál)
Překvapení (S01E20)
2009 Ať žijí rytíři! (TV seriál)
Ďáblova lest (TV seriál)
Noc hadů (E01)
Poste restante (TV seriál)
Proč bychom se netopili (TV seriál)
První krok (TV seriál)
Vyprávěj (TV seriál)
Můj velký den (S01E15)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Bezdomovci (S01E02)
2007 Světla pasáže (TV seriál)
Trapasy (TV seriál)
2005 Eden (TV seriál)
On je žena! (TV seriál)
To nevymyslíš! (TV seriál)
2004 Josef a Ly (TV seriál)
Místo nahoře (TV seriál)
Náměstíčko (TV seriál)
Vánoční dárky (E08)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
2001 Černí andělé (TV seriál)
Šípková Růženka (TV seriál)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Ochotníci (S02E04)
Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV seriál)
1998 Ranč U zelené sedmy (TV seriál)
1996 Draculův švagr (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace