Reklama

Reklama

To se stává

  • Austrálie Accidents Happen
Trailer

Obsahy(1)

Patnáctiletý Billy Conway se stane svědkem tragické nehody, která ještě více naruší už tak hodně dysfunkční vztahy v rodině Conwayů, žijící na krásném a upraveném americkém předměstí. Jenže nehody se prostě stávají a tak se rodina plná rozdílných charakterů musí opět stmelit. A ne náhodou bude oním tmelem právě malý Billy. (vorheese)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (36)

predators 

všechny recenze uživatele

No, teda, nestáčím zírat na zdejší hodnocení! Až na pár světlých vyjímek se to jen hemží samými superlativy. Já se s žádnými nesetkal, takže zdá se, taky osvětlím to zatemnělé okouzlení pár nešťastnými nehodami. Hodně jsem srovnával s Darwin Awards, ty jsou opoznání lepší a zábavnější! 20% ()

Tomyfrok 

všechny recenze uživatele

Stane se to asi u jednoho filmu z padesáti, ale tentokrát šlo o jasný přešlap a s Blue.Poison se mineme hodnocením. Uznávám, že lidé jsou zvyklí na schématická dramata a přijít s něčím ojedinělým není v dnešní době mainstreamu snadnou záležitostí. Přesto bych od Accidents Happen očekával trochu víc než jen přehlídku absurdních nehod a trapasů. Mám pocit, že mi i celkem došlo, co mi chtěl autor povědět, jenže se mu to povedlo spíš jen tak naznačit. Sám sobě se divím, kolikrát jsem se zasmál a i pobavil, jenže i tak to bylo málo a hloubku tohoto dílka prostě nedocením. Ani tragikomedie by dle mého neměla vynechávat některé základní aspekty filmu a kdo mě zná, ví, že pro mě je v prvé řadě nejpodstatnější příběh. Ten zde velmi pokulhává, vlastně jako by ani nebyl. Film jen tak plyne, jako když padá prach v přesýpacích hodinách, jenže když je otočím, padá dál a dál... a tak stále dokola, nic se nestane. Stejně tak, jako by se nic nestalo, kdybych si Accidents Happen dnes odpoledne nepustil, jenže je to tak, nehody se stávají. (40 %) ()

Reklama

MA.KI 

všechny recenze uživatele

Úvodní sekvence – během nichž začínáte tušit, že kameraman ujíždí na zpomalených záběrech – vás namlsají, zatímco zbytek filmu se poměrně těžko zbavujete jakési letargie. ~ Jedná se o ne úplně špatné komediální drama s prvky černého humoru, jež stojí na základní premise: nehody jsou součástí života a zkrátka se stávají. Lepší tři hvězdy. ~ ~ Nikdy nevíte, co vás čeká za rohem. Může to být nehoda, nebo to může být nádherné překvapení. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Když jsem ve své době viděl geniální teaser, ve kterém v neuvěřitelně zpomalené scéně pobíhá hořící děda, říkal jsem si, že by se mohlo jednat o zajímavý a možná i kultovní film. Bohužel se tak nestalo a "To se stává" je jen obyčejná tragikomedie, která se snaží ukazovat dramatické události z nadhledem ale nedokáže ani dojmout a už vůbec ne rozesmát. Najde se zde pár slušných scén (výborná scéna z teaseru je hned v úvodu) ale k dobrému filmu to bohužel nestačí. Docela škoda, mohla to být výborná kultovka. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Téměř okamžitě jsem byla vtažena do děje a to považuji za velké plus. Celkově na mě film působil spíš smutným dojmem, ale přesto jsem zjistila, že tam byly situace a takové hlášky, kde se mi párkrát nejenom zacukaly koutky úst. V tom se záměr Andrewa Lancastera dokonale podařil A Geeně Davis jsem věřila každé slovo, byla skutečně vynikající. Za zkouknutí tenhle filmek podle mě určitě stojí. 75% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film, ktorý sleduje rodina Conwayovcov v autokine, je krátkometrážna komédia Pardon My Backfire (1953) zo série The Three Stooges. (Laslo)

Reklama

Reklama