Reklama

Reklama

Bereavement

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Příběh začíná únosem malého chlapce Martina, který trpí vzácnou nemocí, díky které jeho tělo necítí bolest. Celých pět let zůstává jeho zmizení tajemstvím, až do doby, než se Allison, mladá dívka z Chicaga přistěhuje na venkov k rodině svého strýce. Ten přislíbil jejímu otci, že v případě smrti jednoho z nich se ten druhý postará o jeho děti. Na venkově se Allison shodou okolností dostává do víru hrůzných událostí, které zůstávaly dlouho utajeny v jedné staré jateční budově. Minulost staré jateční balírny otvírá své krvavé dveře a malý Martin dostává šanci na záchranu. Pach krve a hlas nářků však zanechává svůj morbidní odkaz. (Beastmaster4)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (95)

juta 

všechny recenze uživatele

Docela mě překvapuje nízké hodnocení. Mě tento horůrek hodně zaujal a dlouho jsem mu chtěl dát dokonce plný počet. Na začátku jsem se párkrát pousmál (v dobrém) a hercům jsem jejich hraní věřil. Závěr trochu zvláštní, ale akceptoval jsem ho, přesto, i když nerad, dávám jen 4 hvězdy a to asi díky tomu konci, ale aspoň nenapodobuje ostatní horory, tak třeba příště... ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Konečne "zlo" vyhráva nad dobrom a zároveň to menšie zlo poráža väčšie.hm tak nejako mi to prišlo:) Ale nie Bereavement je klasický horor akých už tu bolo, lenže je fakt dobre natočený. Už od začiatku sa niečo deje a tých nudných pasáži tu prakticky niet a to pri neštandartnej (na podobné horory) stopáže určite poteší. Potešila aj Alexandra Daddario, skôr jej neobyčajné chutné kozy (skoro ma vystrelo, keď bola iba v tielku) a teším sa čo predvedie v novom Texasskom masakry. Vidieť také kozy v 3D.... Leatherface ide na 100% bokom :) ()

Reklama

Caminzind 

všechny recenze uživatele

To jsem si zase jedou připadal jak na Prozacu. Tento film (prý horror) by nezachránilo ani 3D s tím, že by ta krev cákala rovnou do mojí postele. Atmosféra na nule a Mena (btw. podle některých záběrů asi stejný nadrženec jako verbal) navíc ani neví, kdy skončit. A ta hvězda? Na začátku jsem si zrovna říkal, proč jsou všechny ty horrory tak neoriginální, že ti dobří nakonec vždycky přežijí (happyend). To pak přece není žádné umění, neboří-li se nějaká ta tabu. No a hle..... ()

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Dementní vidle:Epizoda-kdo to má kurva počítat,prostě zas.Nesporně vyspělý talent Mena natočil remake tisíců každoročních remaků remaků z remaků....ale sám si to napsal,takže bacha!Do vidlí přijede nové maso a jako v každých správných amerických vidlích i v těchto na ni čeká místní retard s ostrým sklepením.A to bych se vsadil,že ta jeho kraksna tutově neměla technickou,čili bezpečnost provozu mu taky moc neříká.Očividně to má na háku.Bodejt' by neměl,když fízly od koblih vytáhne akorát vyhořený barák,což je přesně včas na záchranu aspon' štěněte (dobrá práce klucí).Nuda jak kráva,originální jak kráva,atmosféra jak (mrtvá) kráva a kozy jak kráva.Takhle pěknou práci s tílkem naposled předvedla Jessica Biel v Maskru (ehm.remake.ehm).Jednu z nostalgie nad walkmanem (jo,až takové vidle) uroním,ale stejně si říkám---proč? ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(11/2014) / Pýtam sa prečo sme si museli odtrpeť "úvodnú" hodinu kým sa niečo začalo diať? Kopa nudy a kecov, ktoré nemali nič spoločné s tým čo film chce byť. Keby pán režisér nechal Sašku pobehovať v tielku kludne celú hodinu, urobil by lepšie ako skúšať budovať atmosféru alebo čo. Ako celok je Bereavement hrozne rozháraný, chcelo by to poriadne učesať. Škoda hlavne tých pár excelentných motívov a momentov, ktoré sa z tej nudy občas vynorili. Remeslne natočené na úrovni, len to ale nestačí. (4/10) ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama