Reklama

Reklama

Zombie: Začátek

  • Itálie Zombi: La creazione (více)

Obsahy(1)

Stylové rozloučení Bruna Metteie s hororovým žánrem. Sharon (Yvette Yzon), která jediná přežila hrůzy Ostrova smrti, se vrací na místo svých nejhorších nočních můr. Ale tentokrát už není sama. Doprovází ji perfektně vyzbrojené vojenské komando, odhodlané postavit se lidožravým nestvůrám. I přesto jde o nerovný boj. Skupina vojáků proti obrovské přesile nemrtvých zrůd nemá příliš šancí, a tak se z průzkumné mise stává boj o holé přežití. Boj, během kterého hrdinové postupně zjišťují, jak vlastně všechny ty hrůzy začaly. (Řitka video)

(více)

Recenze (70)

Reverger odpad!

všechny recenze uživatele

Ne ne ne! Tak Takovouhle sračku jsem fakt na svoje zažívání potřeboval. V životě mi nebylo snad takhle blbě, jako z tohohle snímku. Určitě je jistý, že bleju po shlédnutí tohohle trháku, než po tý vodce, co jsem při tom chlastal. Dementní scénář, dialogy, herci, hudba, atmosféra, kurva...snad amatéři, při rozpočtu pár kaček, natáčením z mobilu, by dokázali vykouzlit oscarovej trhák. Lituju toho, že jsem to viděl. Lituju toho, že jsem za to dal vůbec nějaký prachy. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Druhý diel Matteiho zombíckej srágory konečne prináša to čo som chcel - poriadnu trashovú zábavu. Zo scenárom si nikto hlavičku nelámal, taliansky šikulkovia jednoducho do detailov okopírovali Cameronových votrelcov a dosadili tam miesto exomorfov hnijúcich mŕtvoliakov. Mattei je ako režisér úplne nemohúci a podobne sú na tom aj jeho "herci". Ale je tu zombie trpaslík ktorému z hlavy vyrastá oko na stopke, dáka opičia potvora ( naprosto nezmyselne obsadená ) z ktorej uvidíme len chlpaté ruky alebo mimozemsky vyzerajúci Ufónbíci s holými zadkami. Záver s rodiacimi ženami pripojenými na potrubie a papundeklovým mozgom vo fľaši potom nádherne uzatvára celý ten úžasne dementný, amatérsky, masakrálny patvar. Až mi je ľúto že ten debil Mattei natiahol brká, bez neho to bude už len polovičná sranda. ()

Reklama

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Jestliže mě ve své brakovistosti, amatérštině a bezduchosti dokázal předešlý Zombie: Ostrov smrti zaujmout jakýmsi vnitřním kouzlem natolik, že jsem byl ochoten dát mu 3*, tahle až parodická vykrádačka Vetřelců s lehkým odkazem ke druhému Rambovi (ten klášter mě fakt rozesmál) postrádá naprosto všechno, co by nějak zaujalo a naopak hýří vším, co velice smrdí odpadem, čistým, nemilosrdným. Tohle je patlanina bez špetky smyslu non plus ultra. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Už už jsem se těšil, že to fakt bude tak příšerný film až bude super. Ale (teď hooodně černohumorně) Bruno Mattei to musel točit snad v koma na smrtelné posteli, protože zase se to rozplizlo na shluk nesourodých telenovelových záběrů, příšernou "velkolepou" hudbu a opakovačky tuctových explozí. Zase škoda. A to to fakt mělo náběh stát se stejným cool zmetkem jako Matteovy starší Krysy. ------- P.S. vím co chcete vědět - kozy tentokrát nebudou vůbec :-( ()

Azrael515 odpad!

všechny recenze uživatele

Toto bol terror... vykradacka nechutna .... je to vykradnuty Aliens a Hudson si toto nezasluzil ... v originali najzabavnejsi charakter sa tuna zmenil na dementa... ked zomrel bl som rad ... a ta devka ..Rypleyova si toto tiez nezasluzila ... :D Jediny vykon "podal" vo filme Viggo Mortensen ktory sa bol do filmu nastrihnuty :D ()

Zajímavosti (2)

  • Režisér Bruno Mattei několik měsíců po dokončení filmu zemřel. (Terva)
  • V závěrečných titulkách je chybně uvedeno "Zombie: The Beginnig", namísto "Beginning". (D3NJI)

Reklama

Reklama