Reklama

Reklama

Kataude mašin gáru

  • Japonsko 片腕マシンガール (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Mia a Yu Hyuogatovi jsou sourozenci. Jejich rodiče byli falešně obviněni z vraždy, kvůli čemu spáchali sebevraždu. Yua a jeho kamaráda šikanuje parta kluků v čele s Sho Kimurou, synem člena yakuzy. Přeženou to a oba chlapce zabijí. Mia je posedlá touhou po pomstě, chce zabít všechny co měli něco společného z vrždou Yua, hlavně rodinu Kimuru. Začína krvavá a nelítostná pomsta. (Stodvacet)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (75)

Jordan 

všechny recenze uživatele

úplne nudná, zbytočná a nenápaditá mäsiarina, ktorá skoro úplne celý čas nudí a v málo momentoch, keď nenudí, tak nezabáva a nebaví, iba znechucuje . . . navyše kopec trápnych rečí a ešte väčší kopec trápnych hereckých výkonov . . . možno to bol zámer, ale veľmi nepodarený . . . ja voči Béčkovým a Céčkovým splatterom a slasherom a čojaviem akým exploitation nie som vôbec zaujatý, práve naopak, keď to má nápad, šmrnc, vtip, tak super . . . toto nemá ani jedno z toho . . . nuda, nuda, nuda . . . a zopár pekných šikmookých dievčat, ale tak mizerne hrajúcich, že až strach; keď chce niekto brutality a krv s humorom, nadsázkou, vtipom a originalitou a nechce sa hýbať ďaleko z japonských ostrovo, nech si popozerá miikeho ichiho . . . ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Rozstřílím vás na hadry!" A nejen to, ale taky rozsekám, rozřežu a rozkopu. Klasická japonská fontánová komedie o pomstě až do poslední kapky krve. Srdceryvné drama je protkáno akčními scénkami, které vrcholí létajícími hlavami, rukama a jinými rozličnými částmi těla (populární jsou prsty...třeba jako sushi) za doprovodu mohutných gejzírů krve. Rozsekávané oběti disponují několika hektolitry životadárné tekutiny... Jistě, kdo má tenhle žánr nakoukaný, nic moc nového neobjeví. Alespoň se ale může utvrdit v tom, že Tarantino tyhle filmy miluje (i když plná inspirace je jen v Kill Bill). Horor ani thriller ne! Když rotační kulomet obere maso až na kost, je to opravdu k smíchu. A což teprve ocelová podprsenka s vrtáky! Tenhle film si buď užijete, nebo spláchnete do kanálu. A musím říci, že zde mi mizerná kvalita triků vůbec nevadila...je to přeci prča, ne? ()

Reklama

KatanaCZ 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že tohle není obyčejný, nudný splatter bez nápadu a děje, který se snaží upoutat jen svojí nechutností. Hlavní hrdinka není žádný vyšinutec, ale obyčejná holka, která hodlá pomstít smrt svého šikanovaného bratra, jenž byl zabit synem člena Yakuzy. Nečekejte nic světoborného se super efekty, prostě jen relaxační film s "trochou" více krve a morbidností. ()

Pirkaf 

všechny recenze uživatele

Mít místo ruky motorovou pilu, to zvládá kdejakej Ash. Mít místo ruky kulomet, to zase zvládají hravě japonský školačky. Navíc to Ami celkem sekne. Jen škoda, že se nedočkáme víc panty shotů, když už mají japonský školačky ty sukýnky tak krátký. Zato se dočkáme i té motorové pily. Jenže ne na ruce, ale na noze. A to je celkem originální nápad. A to je třeba hodnotit pozitivně. Jen těch panty shotů mohlo bejt sakra víc... ()

iolaos 

všechny recenze uživatele

Iguchi chtěl natočit záměrně špatný shocker, ale už od počátku chrlí tupou srágoru z absolutně jiné dimenze filmové zábavy než akceptuji. Nechce se mi věřit, že tento nebetyčný shit bude v budoucnu cíleně vyhledávaným sběratelským kouskem trochu "jiných" diváku. Nemám nic proti pětimetrovým krvetryskům (spíše hektolitrům malinové limonády) z údu právě vražděného objektu, ale vadí mi, že ekipa japonských herců scénu za scénou tápala nad tím, co se právě po nich požaduje. O primitivnosti scénaře, který ještě navíc likviduje svým neumnělstvím sám režisér se nemá cenu bavit, ale to neni v tomto žánru rozhodujicí. Jednoznačným průserem jsou děsné digitální triky podrtrhnuté riadně protřepanou kamerou, která film shazuje ještě více (o jakési autenticitě nemůže být řeč). Zkrátka japonská teenka s težkým kulometem je těžce prozevlované explo, které nedoporučím ani omylem. Sáhněte raději po nějaké vkusné sračce od Tromy. 1/10 ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Když mučí Miu, nejprve jí useknou prsty na levé ruce, poté pravou paži, na druhém záběru má pravou ruku celou a chybí jí levá paže. (Stodvacet)

Reklama

Reklama