Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1969 a Amerika zažívá období změn. Rodinné usedlosti v pustině jakoby se ale vyhnuly: dál tu vládne staré zlo. A právě na stauntonské farmě hrůzy se náhle ocitá parta mladých lidí, kteří se původně chtěli dostat stopem do Washingtonu. Už není cesty zpět. Strašné tajemství čeká, atmosféra strachu houstne... krvavá žeň na sebe nenechá dlouho čekat. V drastickém hororu nové generace z dílny režiséra Camerona Romera - syna legendárního tvůrce Noci oživlých mrtvol George A. Romera – hrají Kathy Lamkin (Texaský masakr motorovou pilou), Kiko Ellsworth (Dexter), Cooper Huckabee (Panoptikum), Cristen Coppen a David Rountree. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (97)

zdenny 

všechny recenze uživatele

Já u takovýchto filmů dávám obvykle minimálně tři hvězdy. Jenže tohle nějak rychle uteklo, prošumělo to a bez chuti a zápachu. Nechutné scény tam sice nějaké byly (skalpování zaživa nebo torzo dívčího těla hozené k sežrání prasatům), klasicky tam byly i pěkné holky a navíc - a to musím zdůraznit - nepotřeboval režisér, aby měly velká prsa. Nakonec motivace záporáků taky byla vysvětlena. Kamera byla také slušná. Ale přesto mi tam pořád něco chybělo. Motiv byl podobný filmu "Turistas", dement byl podobný filmu "Texaský masakr..", ale přesto to nedosahovalo kvality ani jednoho z uvedených. Ani moment pomsty tam nebyl jako v "Hory mají oči". Ne, že bych jej tam nějak zvlášť očekával. Ale pravdou je, že proti pěti mladým lidem (z toho dvěma klukům) stál jeden dement, jedna kulhající tlustá ženská a jedna stará babka na kolečkovém křesle. Samozřejmě, že zde hraje úlohu moment překvapení, ale... Jestliže chci s partou z toho divného místa odejít, sháním všechny, abych jim řekl, že už jdeme pryč a určitě je mi čas na hledání zabere méně času než tomu dementovi stáhnutí mladé dívky z kůže plus odřezání všech čtyř končetin. V dění na prapodivné farmě tedy shledávám nedostatky, jinak klasika, která ale vyšumí a nezanechá žádný dojem. ()

Matros 

všechny recenze uživatele

Debilně natočená hromada klišé. Romerův syn zklamal téměř ve všem. Vcelku zajímavý je jen výběr záporáků (zajímavý, ale ne dobrý). Pointa mohla přijít překvapivá možná jen těm co v životě neviděli ani jeden horor. A proto mi přišlo fakt vtipný, že do filmu byla zapracovaná jako by mělo jít o něco strašně šokujícího. Jedna hodně malá a špinavá hvězda... ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Hotovo, mama.“ Mám rád hixploitation a Georgea A. Romera pokladám za jedného zo 100 najlepších hororových režisérov, akí kedy na svete žili. Na nízkorozpočtovom a totálne neoriginálne napísanom (a zúfalo nakrútenom aj zostrihanom) filme jeho syna Camerona nie je NIČ, čo by mi stálo aspoň za 40%. Od neúspešných hereckých výkonov po podpriemerne napísané postavy cez nezmyslené jednanie postáv po 84 predvídateľných klišé zvratov, samozrejme nesmú chýbať banálne dialógy a smiešne hlášky. Zopár sekúnd kvázi tuhého gore to nezachráni. Banalita, nehodná mocného priezviska ROMERO. 20% snáď len za snahu a zasa pôsobivú Kathy Lamkinovú („čajová lajdy“ z Nispelovho TEXASKÉHO MASAKRU MOTOROVOU PÍLOU). ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Nie je to až také príšerné ako sa opisuje, ale každopádne by som sa s týmto filmom nevyťahoval. Zo začiatku sa film niesol priemernou cestou, aj keď v každej minúte je vidieť, že je to béčko. Od polovice začala kvalita klesať a ku záveru som už stratil záujem o film. Nevadilo ani, že je to celé lacné, ale nemalo to šťavu ani nápad. Tuctovka, ktorej je možno lepšie sa vyhnúť. Krátka stopáž, ale celkom nuda. 41% ()

dainio 

všechny recenze uživatele

Děsná blbost od syna slavného režiséra, zombie filmů. Nevím nevím, kam to dotáhne s podobnými snímky. Asi hodinu se totiž na plátně vůbec, ale vůbec nic neděje. Parta mladých jenom kecá, zkouší sexovat a chová se "nereálně". V momentu, kdy se dostanou na dalekou farmu, kde šéfuje snad 200 kg vážící matka, s babkou na vozíku a těžce postiženým synkem, se děj alespoň trochu posune. I když ruku na srdce. Už vidím, jak v reálu nějaká skupinka, bude ochotná se ubydlet u takové pošahané rodinky. Tudíž, logiku zde opravdu nenajdete. Nicméně, teda -- rodinka začne masakrovat jednoho po druhém. Zvláště pan "synátor" (jakožto vrchní jatkař). Tady bych rád napsal, že některé brutální scény jsou opravdu dosti nechutné. Usekávání končetin, svlékání kůže, vykrájení mozku, střev...to všechno a mnohých jiných sadistických pochutin, lze tady nalézti. A vlastně je to i paradoxně jediná věc, která je na tomto filmu zajímavá. Včetně ještě docela zajímavého zvratu (z kterého ale šlo vytěžit více). Takže, "Masakr v kopcích" je nic než, samoúčelná brutalitka, jenž se chce tvářit, jako komornější navázání slavného masakru v Texasu. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie trvalo 6 týždňov. (beso74)

Reklama

Reklama