Reklama

Reklama

Ďábelská svůdnost

(seriál)
  • Španělsko Bellas y ambiciosas

Obsahy(1)

Jorge a Andrea jsou lehkovážný milenecký pár, který se snaží aby se měli co nejlépe bez vlastního přičinění. Chtějí zbohatnout bez úsilí a v okamžiku, kdy se seznámí s mladičkou Cecílií, je to pro ně jako když vyhráli jackpot v loterii. Cecilie je nejen naivní, ale hlavně je dědičkou obrovského majetku. Plán je takový, že Jorge Cecilii svede, ožení se s ní a její bohatství jí ukradne. Avšak nic není tak jednoduché, jak se zdá... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

mi-ib 

všechny recenze uživatele

"Porno na kolečkách" - Šňůra erotických krátkých klipů s pokusem nějak mezi nimi posouvat děj. Viděl jsem jeden díl, ale asi mi je to jasné. Erotické scény většinou vůbec nesouvisí s dějem. Prostě se najednou vynoří a 5 minut se tam svlíká holka a pak jede děj dál a pak se vynoří další nahá scéna, která s předešlou scénou pramálo souvisí. Samozřejmě svůj účel to plní, takže jedna hvězda za holky. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Tuhle podivnost nelze hodnotit jako normální seriál, tím není a ani to ze sebe nedělá, to můžete začít udělovat hvězdy reklamě na Persil ve srovnání s Casablancou. Jenže tahle blbost selhává i jako erotika, tak moc předstírané akty a tak dlouhé kecací pasáže mezi nimi působí velmi otravně. To jediné, co jsme na jihoamerických telenovelách chtěli vždycky vidět - jak si to ty krásný holky s někým rozdávají - tady vyzní úplně trapně. Co to tedy je? Prostě kravina. Ale nápad si hvězdu prostě zaslouží. ()

masw 

všechny recenze uživatele

Sice tady někdy opravdu pěkný holky ukazují dudomety, což mě nutí se občas jedním okem podívat, ale bohužel je to pořád jen další ubohá telenovela, to by mě zajímalo jestli by na to babky koukaly, ikdyž tu pořád někdo ukazuje kozy nebo prdel. :) ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Kombinace hloupé telenovely a slabého erotického filmu vražedná kombinace, ale zároveň je to něčím pro mne fascinující. Koukal jsem na to s otevřenou pusou a tak hvězdy dávám za to, že mne to zaujalo, ikdyž po filmové stránce není co řešit, tak ty umělohmotný jihoameričanky měly své kouzlo a hlavní hrdinka byla fakt pěkná. ()

Mbeast 

všechny recenze uživatele

Erotická telenovela, při které když už koněčně dojde na mrdací nebo svlíkací scény tak je to strašná nuda. Ta jedna hvězdička je jen tak preventivně na námět. ()

mcamino odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby to bylo aspoň řádný péčko, ale ne, prostě telenovela ještě horší kvality než ostatní, a nahý baby to nezachrání. ()

Reklama

Reklama