Reklama

Reklama

Úsměvem ke štěstí

(neoficiální název)
  • USA Validation

Obsahy(1)

Hugh Newman (T.J. Thyne) pracuje na konci tmavé chodby jednoho parkoviště a potvrzuje zákazníkům parkovací lístky. Obyčejná, nudná práce, že? Ale proč je u něj taková fronta? Hugh se totiž od tisíců podobných zaměstnanců něčím liší. Na každého se usměje a každému řekne něco krásného. Dělá to proto, že miluje lidské úsměvy. Jenže když se jde jednou nechat vyfotit na řidičský průkaz, potká dívku, která všem jeho pokusům o vyvolání úsměvu odolává... (Kryat)

(více)

Recenze (292)

hippyman 

všechny recenze uživatele

nečekané a náhlé vyplavení moře serotoninu, a to díky tomuhle kraťasu! koňská dávka optimismu, skvělé muziky, báječné pointy... pecka peckovatá ze všech nejpeckovatější, povinná záležitost pro všechny, kdo zrovna nemají úsměv na tváři, ale i pro ty, co si ho chtějí pro jistotu potvrdit... 100% ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Úsměv nebolí a nic nestojí (pokud to s ním tedy nepřeháníte, nezablokujete si panty a nemusíte na pohotovost, kde zaplatíte 90,- Kč za návštěvu :o). S úsměvem jde všechno líp. Úsměv sluší každému. Tak proč denně vidím ty kyselé ksichty? Já si vezmu příklad z hlavního hrdinu. Jsem přeci nádherná, mám krásné oči, můj outfit mi padne a mám zářivý úsvěm i s křivými zuby. Miluji svůj život, vy né? :o) ()

Reklama

Rufete 

všechny recenze uživatele

To je ale hezký nápad. V dnešní době to je samý nucený a neupřímný úsměv, přitom stačí člověku povědět jen pár slov od srdce a můžete mu během minuty změnit život. Miluji lidi, kteří propagují podobný styl života, s úsměvem a optimismem ve tváři. Ten člověk ve filmu je hrozně sympatický, hned se mi zalíbil. S úsměvem jsem se podíval tento film, s úsměvem ho budu sířit dál a s úsměvem dopisuji můj zbytečně dlouhý komentář. ()

Gereth 

všechny recenze uživatele

Kritická dávka optimismu chrstnutá přímo do obličeje. Ač nevyléčitelný cynik, ani já jsem se nedokázal ubránit přiblblému úsměvu. Chování hlavní postavy osciluje mezi nevinnou naivní dobrosrdečností a neupřímnou vlezlostí a opravdu si nejsem jistý, jak bych reagoval při srážce s někým takovým v reálném světě. Nakonec si mě to ale získalo svojí překrásnou pointou, která všem dává naději v jakousi celkovou karmu, která zajistí, aby se dříve či později dobré věci vrátily k těm správným lidem. // 75% ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Čirým optimismem nabitý film, který vás opravdu přiměje k úsměvu. A kromě toho vám připomene i fakt, že jakmile se jednou ocitnete na dně a nemáte sílu se dál rozdávat, rozzářené tváře ostatních zhasnou rychleji než svíčka v průvanu. Ale naštěstí Hugh nedokáže žít bez úsměvu dlouho a nakonec dojde ke štěstí, a tak to má být. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama