Reklama

Reklama

U2 3D

(koncert)
Trailer

Unikátní projekt – první 3D záznam koncertu na světě. Film byl natočen během jihoamerického turné Vertigo skupiny U2. Neopakovatelnou atmosféru živého vystoupení legendární U2 si mohou diváci vychutnat díky vyspělé digitální technologii 3D, vícekanálovému surround zvuku a v neposlední řadě díky pulzující atmosféře turné Vertigo, které je jedním z neúspěšnějších koncertních šňůr vůbec. Cílem projektu je, jak řekl sám Bono, zprostředkovat jedinečný zážitek z živého vystoupení co nejvíce lidem. Hlavně pak mladým lidem, kteří si nemohou dovolit drahé lístky na koncert. Film slibuje novou dimezi filmového prostoru, kde se divák stane účastníkem vyprodaných koncertů U2. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (145)

Aktuálně.cz (Tomáš Turek)

"U2 prý u nás na posledních šňůrách nehráli kvůli nevhodným prostorám koncert uspořádat. A pokud nejste ochotni každé čtyři roky viset ve správný čas na internetových portálech nabízejících lístky na zahraniční vystoupení, je film U2 3D účinným placebem. Po nových technologiích je už ale nejvyšší…" více

Filmpub.cz (Ondřej Beck)

"U2 3D v IMAX je rozhodně zážitek a zatím to nejlepší, co lze v tomto kině vidět. Zvuk koncertu je naprosto fenomenální a hned vám navodí pocit, že \"jste tam, přímo na koncertu\". Obrovské plátno a vystupující postavy, plasticita publika, to všechno vám navodí úžasnou atmosféru. Dokonce bych si…"

Reklama

Reklama