Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví příběh o Charlesovi, kterému bude za osm dní pětadvacet let. Na tom by nebylo nic zvláštního, jenže Charlesova rodina je zřejmě prokletá. Jeho otec i dědeček zemřeli v pětadvaceti prazvláštním způsobem. Oba dva srazilo mlékařské auto přesně v den jejich narozenin. Charles tedy chce vše důležité před svou smrtí ještě stihnout a naplánovat, jenže to ještě netuší, že potká dívku svých snů. Podaří se jim společně překonat prokletí Charlesovi rodiny a existuje vůbec nějaké prokletí? (fujarik)

(více)

Recenze (5)

majklfly 

všechny recenze uživatele

Nádherná tučňáčí chůze a strojové pohyby...Ne vážně...Sedal jsem k tomuto filmu a nic od něj nečekal. Příjemná romantická komedie na styl Moderní popelky....Nevím proč, ale on...ten film...má něco do sebe....nebo ne? ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle pro mne bylo tak trochu zklamání. Z námětu se určitě dalo vytřískat mnohem více, nažý jaký je skutečný výsledek. Film mne po většinu doby nedokázal zaujmout a chvílemi jsem se u něj i nudil. Nehledě na to, že hlavní hrdina mi byl už od pohledu nesympatický a tak mi bylo i docela jedno, jestli dokáže zvrátit prokletí a přežije své 25. narozeniny. Dokonce jsem si možná i přál, aby ho to mlékařské auto přejelo. Prostě mé sympatie si hlavní hrdina nedokázal získat a tím se pro mne vytratil ten hlavní cíl filmu, totiž získat diváka pro to, aby hlavnímu hrdinovi fandili. A díky tomu mám z filmu rozpačité pocity. A přitom na základě popisu děje jsem se na film i docela těšil. Takže výsledkem je zklamání z celkového výsledku tohoto filmu. Jediné plus vidím v sympatickém pejskovi, který dokáže předstírat, že je mrtvý, a v představitelce hlavní ženské hrdinky, která mi byla velmi sympatická. A snad i díky těmto plusům dávám dvě hvězdičky. Celkově je to tedy podprůměrná komedie, která má však i světlé body a dějově je to také téměř dobře zvládnuté a nebýt mých antipatií k hlavnímu hrdinovi, určitě bych hodnotil lépe. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Charlieho rodina má zvláštní prokletí - všichni mužští představitelé jsou přesně v den svých pětadvacátých narozenin usmrceni mlékařským vozem. I Charlie se k tomuto krizovému datu blíží, už zbývá jen několik málo dní. Ale Charlie neponechává nic náhodě, a sepíše si seznam věcí, které musí do smrti ještě zařídit (rozejít se s holkou, zatancovat si s mámou, pořídit si rakev a místo na hřbitově, a tak). Ale s jednou věcí nepočítá - že potká sympatickou Bessie, do které se zamiluje - a společně se musí pokusit nešťastnému osudu čelit ... U některých filmů je velmi těžké je zařadit do nějakých kategorií - tento je sice zařazen jako Romantická komedie, ale romantiky je zde pramálo - spíše než romantickou komedii bych ji zařadil do jako černou komedii (neboť scény, kdy si Bessie zkouší rakev nebo Charlie vyměřuje místo na hřbitově jinam zařadit nejde). Celkově ale souhlasím s ostatními názory zde, a to, že by šlo z daného tématu vytěžit o něco víc, a že představitel hlavní role se moc nevyvedl. Ale na druhou stranu nemůžu říct, že by mě film zklamal - ani trochu jsem se nenudil, a spíše čekal, co se z toho všeho vyklube... ()

Dallas 

všechny recenze uživatele

Každého chlapa z rodu Silvercloudov na svoje 25. narodeniny zrazí mliekarenský nákladiak. Charlie III. žije odmalička s týmto prekliatím. Týždeň pred jeho osudným sviatkom začína táto netradičná romantická komédia. Práve vtedy kde inde ako v pohrebnom ústave Charlie stretáva dievča, ktoré ako na prvý pohľad vyzerá má podobný problém. Klasická romantícká línia z neklasickým príbehom, sympatickým hercami a nejakým tým ponaučeným pre tých, ktorý ho vidieť chcú. O filme som nemal ani tucha a vlastne som si len krátil čakanie na iný film a musím povedať, že ma veľmi príjemne prekvapil. Jednoducho tákých príjemných 90 minút. 65% ()

hwnd 

všechny recenze uživatele

Nic jsem od toho nečekal, neurazilo, ultranenadchlo, celkově spíš podprůměr, ale párkrát jsem se opravdu pobavil, takže zasloužené ***. ()

Reklama

Reklama