foto

Ned Romero

  • nar. 4.12.1926 (91 let)
    Franklin, Louisiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Poslední den na obzoru
2003 Fabulous Shiksa In Distress
2000 Pokrevní sestry (TV film)
1992 Dům IV
Kukuřičné děti 2: Poslední oběť
1988 Soukromý pozemek (TV film)
1986 Texas (TV film)
1984 Mystic Warrior, The (TV film)
1980 Dan August: Murder, My Friend (TV film)
Dan August: Once Is Never Enough (TV film)
Dan August: The Jealousy Factor (TV film)
Sultan and the Rock Star (TV film)
1978 Deerslayer, The (TV film)
1977 Last of the Mohicans (TV film)
Peter Lundy and the Medicine Hat Stallion (TV film)
1975 I Will Fight No More Forever (TV film)
1973 Gentle Savage
1971 Priest Killer, The (TV film)
1970 House on Greenapple Road, The (TV film)
1969 Big Daddy
Willie Boy
1968 Pověste je výš
1967 Winchester '73 (TV film)
1966 Talisman, The

TV seriály

2000 Neviditelný (TV seriál)
1999 Roswell (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Zápas (S05E18)
1998 Sedm dní (TV seriál)
Sedm statečných (TV seriál)
1997 Dharma & Greg (TV seriál)
1996 Dva (TV seriál)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
1994 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Konec cesty (S07E20)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1990 Zapadákov (TV seriál)
1989 Life Goes On (TV seriál)
1986 The Wizard (TV seriál)
1985 MacGyver (TV seriál)
1984 George Washington (TV seriál)
1982 Born to the Wind (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1980 Galactica 1980 (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
Life and Times of Grizzly Adams, The (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
1976 Most Wanted (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
The Quest (TV seriál)
1975 Joe Forrester (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
1974 Land of the Lost (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Escape (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Banacek (TV seriál)
Emergency! (TV seriál)
Jigsaw (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
The D.A. (TV seriál)
The Smith Family (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Malá soukromá válka (S02E16)
1967 Custer (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Rango (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 Shane (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 The Munsters (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1962 McHale's Navy (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace