Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Katastrofický horor přivádí na svět jednu z nejpůsobivějších příšer filmového průmyslu. V roce 2003 se svět dozvěděl o strašlivém zemětřesení, které smetlo z povrchu zemského část Tokia a s ním i tisíce lidských životů. O dva roky později je v troskách nalezena kamera, která patřila dvěma nezvěstným americkým dokumentaristkám. Kazeta, kterou v ní najdou, začne odhalovat děsivé tajemství. Zničení japonské metropole nemá na svědomí přírodní pohroma, ale něco úplně jiného. Něco, co nelze nazvat jinak, než „monstrum“! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (60)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Je strašne trápne, ako sa tvorcovia snažia zakryť žalostnú vizuálnu stránku pod rôznymi obrazovými ( akože ) nedostatkami. Zrnenie, zmena aspect ratia a pod. A pritom ani nieje čo skrývať, pretože za celú tú ( chválihodne malú ) minutáž, neuvidíme NIČ, čo by stálo za to. Dementné dialógy tomu dávajú ešte punc ( podradnej ) kvality. Asylum je proste bezkonkurenčný. ()

animario odpad!

všechny recenze uživatele

Cca v půli filmu povídá jedna z protagonistek té druhé, že by se té kamery měli zbavit, protože je ta (malá-lehká-ruční-digitální) kamera zbytečnou zátěží...aha. Jakkoli to byl stupidní nápad, měli to udělat. Každopádně, japonci kteří nebyli do natáčení týhle nudný jakože "dokumentární" slátaniny zasvěceni, se museli víc než slušně bavit pohledem na 2 americký pipiny, který běhaj po Tokiu a nastřídačku natáčej vyděšený detaily svých obličejů z monstra, který je "tam někde venku". ()

Reklama

Warle odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem naivní debil. Hledal jsem Monstrum (Cloverfield), pro jistotu to ještě hledám v originálním názvu. Sehnal jsem, mělo to správný obal, správný obsah, tak jsem do toho šel. Po 30 minutách filmu jsem si ale říkal, kde kurva je Lizzy Caplan a proč to vypadá jako naprostá splaška, vždyť to má dobrý ohlasy.. Tak jsem chvíli hledat a zjistil jsem, že koukám na tohle. Sebral jsem veškerou odvahu, nafackoval jsem si a rozhodl se, že to dokoukám. To byla chyba. Osudová. NENÁVIDÍM kameru, která skáče jako kdyby někdo něco točil na starou nokii.. Nebo spíš jako by někomu spadl telefon, padal z nějakýho útesu a do toho stále natáčel. Film naprosto o ničem, s nulovou hereckou zdatností a celkovou nedostatečností. Strašný. Už nikdy. Věřím tomu, že i japonský porno s chobotnicemi by bylo více snesitelný. ()

bruceman7 

všechny recenze uživatele

(S)Prostá vykrádačka Cloverfieldu. No snad bych to v jiném případě i bral jako variaci či adaptaci bo tak. Ale ty dvě tupé krávy "já jsem Američanka a hledám americké centrum", to bylo nesnesitelný. Doufal jsem, že co nejdřív zdechnou. A ty prej "dokumentaristky" .. na co to proboha nahrávali? A jakým stylem? To bych vymáčkl lepší video i z 3310tky. Myslím že kamera při poruchách dělá tak maximálně čtverečky a ne všechny možný filtry či jak to nazvat. Ale to jen tak mimo. A ještě závěrem, obludu nahrála jediná kamera z potenciálních osmi milionu tokijských držitelů tohoto záznamového zařízení? Ani nevim, proč dávám tak vysoko za 3,5/10...snad vzhledem k tomu, že už mám s odpadama své zkušenosti a tohle beru ještě jako zuby nehty záležitost. ()

folklorman odpad!

všechny recenze uživatele

Věřte dámy a pánové, že už Blair Witch Project (letící v kinech někdy kolem roku 1999) se mě krajně nelíbil. Bylo to zřejmě zapříčiněno tím, co tento film tak paradoxně proslavilo, a sice ruční kamera. Monstrum je jen další (pokud mluvíme o způsobu natočení) špatnou kopií již zmiňovaného filmu. Samotná kamera zabírá po celou dobu jen nepřehledné detaily jako třeba chodníky atd. Samotné monstrum vypadá nejlépe na obalu DVD. Ve filmu jej uvidíte tak maximálně 2-3x a to jen ve velmi zkratkovité a nepovedené (jak to jen Asylum umí) podobě. Kdybych měl objektivně označit nejhorší film od Asylum, určitě bych vybral tento, protože i když jsou ostatní jejich filmy sračky tak je tam aspoň něco vidět . Toto je taky sračka a není tam vidět nic....takže………NEBRAT!!!.......NECHAT LEŽET!!!.......KATASTROFA!!! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Název filmu se objeví na začátku i na konci snímku. (griph)
  • Během závěrečných titulků běží otázky ohledně globálního oteplování. (griph)

Reklama

Reklama