Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Katastrofický horor přivádí na svět jednu z nejpůsobivějších příšer filmového průmyslu. V roce 2003 se svět dozvěděl o strašlivém zemětřesení, které smetlo z povrchu zemského část Tokia a s ním i tisíce lidských životů. O dva roky později je v troskách nalezena kamera, která patřila dvěma nezvěstným americkým dokumentaristkám. Kazeta, kterou v ní najdou, začne odhalovat děsivé tajemství. Zničení japonské metropole nemá na svědomí přírodní pohroma, ale něco úplně jiného. Něco, co nelze nazvat jinak, než „monstrum“! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (60)

Warle odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem naivní debil. Hledal jsem Monstrum (Cloverfield), pro jistotu to ještě hledám v originálním názvu. Sehnal jsem, mělo to správný obal, správný obsah, tak jsem do toho šel. Po 30 minutách filmu jsem si ale říkal, kde kurva je Lizzy Caplan a proč to vypadá jako naprostá splaška, vždyť to má dobrý ohlasy.. Tak jsem chvíli hledat a zjistil jsem, že koukám na tohle. Sebral jsem veškerou odvahu, nafackoval jsem si a rozhodl se, že to dokoukám. To byla chyba. Osudová. NENÁVIDÍM kameru, která skáče jako kdyby někdo něco točil na starou nokii.. Nebo spíš jako by někomu spadl telefon, padal z nějakýho útesu a do toho stále natáčel. Film naprosto o ničem, s nulovou hereckou zdatností a celkovou nedostatečností. Strašný. Už nikdy. Věřím tomu, že i japonský porno s chobotnicemi by bylo více snesitelný. ()

folklorman odpad!

všechny recenze uživatele

Věřte dámy a pánové, že už Blair Witch Project (letící v kinech někdy kolem roku 1999) se mě krajně nelíbil. Bylo to zřejmě zapříčiněno tím, co tento film tak paradoxně proslavilo, a sice ruční kamera. Monstrum je jen další (pokud mluvíme o způsobu natočení) špatnou kopií již zmiňovaného filmu. Samotná kamera zabírá po celou dobu jen nepřehledné detaily jako třeba chodníky atd. Samotné monstrum vypadá nejlépe na obalu DVD. Ve filmu jej uvidíte tak maximálně 2-3x a to jen ve velmi zkratkovité a nepovedené (jak to jen Asylum umí) podobě. Kdybych měl objektivně označit nejhorší film od Asylum, určitě bych vybral tento, protože i když jsou ostatní jejich filmy sračky tak je tam aspoň něco vidět . Toto je taky sračka a není tam vidět nic....takže………NEBRAT!!!.......NECHAT LEŽET!!!.......KATASTROFA!!! ()

Reklama

Enceladus odpad!

všechny recenze uživatele

V živote som nevidel väčšiu vykrádačku iného filmu ako bol tento. Cloverfield skopírovaný do posledného detailu a k tomu natočené tým najidiotskejším spôsobom ako sa dalo. Úplne rozhádzané a neprehľadné, kedže sa každých 10 sekúnd objavili nieekde inde. Ešteže občas začujem nejakú policajnú sirénu alebo výkrik, keďže väčšinu času ani nemám poňatie čo sa deje, pretože aj keď išlo o efekt, kamera je tak roztrasená, že nedokážem sa na to ani pozerať a všetko pripomína iba šmuhy. A oháňať sa tým, že som američanka človeku určite život nezachráni. Aspoň sa to odohrávalo v Japonsku, pretože USA sa stalo pre takéto katastrofy magnetom. ()

animario odpad!

všechny recenze uživatele

Cca v půli filmu povídá jedna z protagonistek té druhé, že by se té kamery měli zbavit, protože je ta (malá-lehká-ruční-digitální) kamera zbytečnou zátěží...aha. Jakkoli to byl stupidní nápad, měli to udělat. Každopádně, japonci kteří nebyli do natáčení týhle nudný jakože "dokumentární" slátaniny zasvěceni, se museli víc než slušně bavit pohledem na 2 americký pipiny, který běhaj po Tokiu a nastřídačku natáčej vyděšený detaily svých obličejů z monstra, který je "tam někde venku". ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Film Monster je asi nejubožejší a nejzbytečnější film, který jsem za poslední dobu viděl. Nenašel jsem zde ani jeden moment či scénu, kvůli které bych si ho pustil někdy znovu a ztrácel tak opět můj drahocenný čas. Je to čistý odpad, který si nezaslouží ani desetinku bodu. Na obalu dvd je napsáno, že jde o katastrofický horor, který přivádí na svět jednu z nejpůsobivějších příšer filmového průmyslu a já se ptám, kde teda byla? Za celý film totiž nic neuvidíte, pokud tedy nepočítám asi čtyři záběry v nichž se před kamerou na chvíli objeví umělé chapadla nad budovou. Pokud mysleli tvůrci tohle, tak to potěš koště. Katastrofický tenhle film skutečně je, ale co se jeho kvality týká. Jediné co se mi na něm líbilo je obal dvd. Atmosféra filmu je naprosto nulová a divák si bude připadat jako ve zlém snu. Neustálé pobíhání z místa na místo, časté vypínání kamery a neustálé loučení se životem hlavním hrdinek je tak jediné co zde lze spatřit a to je dost málo. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Název filmu se objeví na začátku i na konci snímku. (griph)
  • Během závěrečných titulků běží otázky ohledně globálního oteplování. (griph)

Reklama

Reklama