Reklama

Reklama

Myšáček malý obuvníček

(seriál)
  • Chorvatsko Hlapićeve nove zgode (více)

Obsahy(1)

Příběhy malé myšky, Lapitche, pracující v opravně obuvi, kterou vlastní Velký Opravář Bot a jeho žena. Jediným Lapitchovým přítelem je pes Brewster. Těžce pracuje, každý den brzy ráno vstává a do postele chodí pozdě v noci. Jednoho dne na malého Lapitche Velký Opravář Bot svalí vinu za špatné boty, řekne mu, ať si sbalí chlebové kůrky a kousek sýra, nasadí čepici a jde do světa... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

gogos 

všechny recenze uživatele

Dnes jsem to poustel malymu bratrnkovi po obede... Je to pekna kravina, ale dobre se u toho usina.... A klidni to maly deti. Tudiz solidni relaxacni pohadka. Akorat je to nejak blbe natoceny a misty takovy, jak kdyby ten film mel 10 FPS... ()

Phex 

všechny recenze uživatele

Nevím co seriálu vytknout dříve, zdali hroznou grafiku, nepřehledné dialogy a nebo zvláštní nevyvážené příběhy jednotlivých dílů. Díky této smrtící kombinaci není jasné jak staré dítě by si seriál mělo užít...Holt chorvatská výroba, pro mě od shlédnutí tohoto seriálu synonymum pro nekvalitu. ()

throwaway 

všechny recenze uživatele

Nechápu BloodyGordona, který tomu dal odpad, ale na druhou stranu nechápu ani lidi kteří tomu dali 4 nebo 5 hvězdiček, protože tohle je fakt nic moc. Trochu to zachraňuje brněnský dabing, ve kterém Myšáčka dabovala Anděla Čisáriková, ale jinak mě to fakt moc nebavilo. Ale furt mnohem lepší tohle než např. drtivá většina současné americké tvorby. Jedna hvězda za Andělu Čisárikovou, druhá za to že to ještě bylo relativně sledovatelné. A mimochodem, pokud se nemýlím (jakože se nemýlím) tak v titulcích bylo řečeno že rok výroby je 2003, tak proč je vydání DVD 2008?! ()

Reklama

Reklama