Reklama

Reklama

Tanghi argentini

(festivalový název)
  • Belgie Tanghi argentini
Krátkometrážní / Komedie
Belgie, 2006, 14 min

Obsahy(1)

Přes neosobní a chladnou atmosféru, která v kanceláři panuje, se jeden z úředníků snaží věnovat svým kolegům k Vánocům dárek, který by jim opravdu udělal radost. Něco, po čem skutečně touží. Zvláštní uznání poroty z ročníku 2007 a nominace na Oscara 2008. Guido Thys je televizní herec, režisér a moderátor. Tanghi Argentini je jeho druhý film. [43. MFFKV 2008] (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

bassator 

všechny recenze uživatele

43rd KARLOVY VARY INTERNATIONAL FILM FESTIVAL 2008 - THE BEST OF THE PRAGUE SHORT FILM FESTIVAL - Nejlepší filmy Festivalu krátkých filmu Praha - 95%, AUDIENCE AWARD - Divácká cena deníku Právo (Divácká cena: 1234) - ???/??? ()

CiTrus007 

všechny recenze uživatele

Naprosto úžasný krátký film. Má velmi originální námět, dokonalé provedení a krásně vyostřenou pointu. Nemám, co bych mu vytknul. Guy Thys dokazuje, že i čtvrthodinové video může být klenot. 10/10 [KVIFF 2008] ()

easaque 

všechny recenze uživatele

4* Nenápadný, ale o to víc potěšující hraný kraťas z belgických chladných končin o žhavém tangu. Není to opravdu lehké se naučit, ale pokud do toho dáš všechno, tak se to možná podaří i do 14 dnů ... aby ses dočkal krásného dárku na Vánoce. Milý s laskavým humorem a překvapivou pointou, takový je tento kraťas který si v originálním znění s anglickými titulky můžete přehrát tady. [ PŘÍBĚH: 2 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1+ /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Lyncha 

všechny recenze uživatele

Možná je to chlápek, co mu vyhasl vnitřní plamen, upocený úředníček, který se marně snaží sehnat ženu přes internet, aby mu jí nakonec stejně někdo přebral, možná je to úplně jinak! Přesně takové konce mám ráda. A než jsem se k tomu konci propracovala, dost jsem se u toho i nasmála. ()

dANo 

všechny recenze uživatele

Mám veľmi rád moderné argentínske tango (myslím ako hudbu, napr. Gotan Project, alebo Bajofondo Tangoclub:), takže tento kraťas mal veľké predpoklady úspechu... Našťastie som si pred zhliadnutím nečítal tento spoileroidný oficiálny text distribútora, takže som bol o to viac prekvapený aj príbehom. No proste, skvelý zážitok, na ktorý sa ťažko zabúda... :o) ()

defagoo 

všechny recenze uživatele

Krásný důkaz toho, že když máte opravdu dobrý nápad, 13 minut budujete základ k odhalení celé pointy a pak vytasíte esa, je celkový dojem pro diváka omračující. To je klíč k tomu natočit skvělý kraťas. ()

hekla 

všechny recenze uživatele

Skvělý krátkometrážní film, má v sobě silný příběh, vtip a oheň. Do toho úžasná píseň Tango Santa Maria - Gotan Project. No a ta pointa! Člověk se pak jen hloupě usmívá. ()

Reklama

Reklama