Reklama

Reklama

Jeff Dunham: Spark of Insanity

(pořad)
USA, 2007, 80 min

Scénář:

Jeff Dunham

Účinkují:

Jeff Dunham
(další profese)

Obsahy(1)

Druhé vystoupení známého amerického břichomluvce Jeffa Dunhama, které vyšlo na DVD. Obsahuje osmdesát minut plných scének ve kterých kromě Jeffa vystupují jeho oblíbené postavičky Peanut, Walter, Jose Jalapeno, Achmed the Dead Terrorist a Melvin the Superhero. Značná část tohoto vystoupení je dostupná na serveru YouTube a je možné, že je budete znát, ale styl Jeffa Dunhama a jeho břichomluvecké kvality zaručují, že i po několikátém shlédnutí se zhluboka zasmějete. (Plague.)

(více)

Recenze (95)

maseer2 

všechny recenze uživatele

z mého pohledu o trochu slabší než předchozí Je-F-F-ovo vystoupení.. vynikají zde zejména Achmed the Dead Terrorist a Peanut, ostatní trochu zaostávají, ale pořád je to jednoznačně nadprůměrná zábava.. P.S.: obě zmíněné scénky s Achmedem a Peanutem jsem viděl už kdysi dříve na YouTube, což jim v mých očích samozřejmě mohlo ubrat trochu na vtipnosti, třebaže jsem se opět bavil skvěle.. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jeff Dunham je prostě vynikající břichomluvec a úžasný komik. U jeho vystoupení se člověk ani na chvilku nenudí, má super narážky a hlavně bezva loutky. A to nejen v případě Achmeda, který je asi nejznámnější, ale také Walter, Peanut a spol. vám zaručeně zvednou náladu. Tenhle záznam jednoho z jeho vystoupení je prostě pro jeho fanoušky povinnost. ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Jeff Dunham zvládá břichomluvectví perfektně, ale fakt, že někdo něco dobře umí ještě zdaleka nestačí na způsobení diváckého orgasmu. Já se paradoxně nejvíc bavil během úvodního vyprávění o Jeffově rodině, psech a autu, ze samotných postaviček už mě dokázal rozesmát jen mrtvý terorista Achmed, zbytek (viz otravný, hyperaktivní Peanut) je možná slušný pro show na živo, ale pro zábavní DVD, ke kterému by se člověk jakože měl i po čase vrátit? Při nejlepším lehký nadprůměr... Klobouk dolů před schopnostmi Jeffa Dunhama, ale ve výsledku to zas taková "hlína" není. 6/10 ()

riza-do 

všechny recenze uživatele

Neexistuje člověk, který by se u vystoupení Jeffa Dunhama nezasmál. Spark of Insanity je s asi nejznámější postavičkou Jeffa, Achmedem mrtvým teroristou, který se proslavil předně přes YouTube a byl posílán všemi směry. Druhé Jeffovo DVD se mi zdá o poznání lepší než první Arguing with Myself, už od úvodního prostřihu do postele rodiny Dunham, kde spoelčně s manželkou Jeffa, Jeffem leží i jeho loutky. José: "What you like to see my stick?" ()

doginko 

všechny recenze uživatele

Aj ja to chcem vedieeeeeeeeeeť ...a vidieeeeeeeeeť...naživo...live...face2face...jeffa som videl už asi 5-6 krát plus milión videí na youtube a možem potvrdiť že naozaj neomrzí ..hlášky sú skvelé...príbehy zábavné a postavičky..o tých by sa dala napísať samostatná kapitola. Na Achmedovom knock-knock vtipe sa nedá nezasmiať...peanuts a jalapeno...omg,omg.... ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Pozadí scény se během představení s každou loutkou mění. (c.tucker)
  • V komentáři na DVD Jeff Dunham popsal, že loutka Melvin the Superhero Guy má upravené obočí tak, že se každé pohybuje vůči sobě opačným směrem. (c.tucker)

Reklama

Reklama