Reklama

Reklama

Jeff Dunham: Spark of Insanity

(pořad)
USA, 2007, 80 min

Scénář:

Jeff Dunham

Účinkují:

Jeff Dunham
(další profese)

Obsahy(1)

Druhé vystoupení známého amerického břichomluvce Jeffa Dunhama, které vyšlo na DVD. Obsahuje osmdesát minut plných scének ve kterých kromě Jeffa vystupují jeho oblíbené postavičky Peanut, Walter, Jose Jalapeno, Achmed the Dead Terrorist a Melvin the Superhero. Značná část tohoto vystoupení je dostupná na serveru YouTube a je možné, že je budete znát, ale styl Jeffa Dunhama a jeho břichomluvecké kvality zaručují, že i po několikátém shlédnutí se zhluboka zasmějete. (Plague.)

(více)

Recenze (95)

doginko 

všechny recenze uživatele

Aj ja to chcem vedieeeeeeeeeeť ...a vidieeeeeeeeeť...naživo...live...face2face...jeffa som videl už asi 5-6 krát plus milión videí na youtube a možem potvrdiť že naozaj neomrzí ..hlášky sú skvelé...príbehy zábavné a postavičky..o tých by sa dala napísať samostatná kapitola. Na Achmedovom knock-knock vtipe sa nedá nezasmiať...peanuts a jalapeno...omg,omg.... ()

Marrty3 

všechny recenze uživatele

"Jiskra Šílenství" - Jeff Dunham. To je opravdu šílenství, protože Jeff Dunham je neuvěřitelný bavič. Prvních 15 minut baví publikum bez svých "pomocníků" a i tak je o zábavu pekelně dobře postaráno. Ale jakmile nastoupí na scénu Walter, Achmed the Dead Terroris, Melvin the Superhero a na závěr Peanut & Jose Jalapeňo on a stick, je obecenstvo bombardováno šílenými gagy. Walter, jako nepříjemný stařec, je výborná postavička, která si drží své osobité hodnoty. Dále mě velmi baví "Achmed" terorista, který sype jednu hlášku za druhou a nenávidí celý svět, je famózní. Ovšem pro mě je asi nejúžasnější postavičkou Peanut, neposedný fialový mužík, toho si pokaždé velmi užívám a myslím, že publikum i Jeff ho mají nejradši. 80 minut smíchy nejde ohodnotit jinak než 5***** ()

Reklama

The_God 

všechny recenze uživatele

Naprosto geniální vystoupení, které mě vždy rozesměje, i když jsem to už několikrát viděl. Nejvíc jsem se samozřejmě smál poprvé, kdy jsem to co chvíli musel zapauzovat, protože jsem přes slzy neviděl na obrazovku a taky bránice a čelist potřebovaly po neustálém smíchu na chvíli odpočinek, protože docela citelně bolely. To je dle mého dostatečný důkaz, že je to skutečně sranda. ()

Jardys88 

všechny recenze uživatele

Naprosto naprosto nepřekonatelné vystoupení. Tiše doufám že se jěště někdy dočkáme dalšího jeho vystoupení na DVD. Donutí vás řvát smíchy. Nejvíce se mi líbilo v tomto jeho vystoupení, že si dokázal udělat i velmi povedenou legraci z terorismu. Přesto jaká je amerika vcelku puritánská a o hodně tématech se nebaví, Jeff si z nich udělá srandu, přidá pár obscénních přirovnání a spoustu velmi ale velmi jadrných nadávek nejtěžšího kalibru. A kdo si nezamiluje aspoň Waltera, Josého nebo Peanuta není pro mne člověk. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Jeff Dunham zvládá břichomluvectví perfektně, ale fakt, že někdo něco dobře umí ještě zdaleka nestačí na způsobení diváckého orgasmu. Já se paradoxně nejvíc bavil během úvodního vyprávění o Jeffově rodině, psech a autu, ze samotných postaviček už mě dokázal rozesmát jen mrtvý terorista Achmed, zbytek (viz otravný, hyperaktivní Peanut) je možná slušný pro show na živo, ale pro zábavní DVD, ke kterému by se člověk jakože měl i po čase vrátit? Při nejlepším lehký nadprůměr... Klobouk dolů před schopnostmi Jeffa Dunhama, ale ve výsledku to zas taková "hlína" není. 6/10 ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • V komentáři na DVD Jeff Dunham popsal, že loutka Melvin the Superhero Guy má upravené obočí tak, že se každé pohybuje vůči sobě opačným směrem. (c.tucker)
  • Pozadí scény se během představení s každou loutkou mění. (c.tucker)

Reklama

Reklama