Reklama

Reklama

Poté, co se hrdina filmu probudí v nemocnici, vystopuje a zavraždí muže, který ho spolu s pokladníkem při přepadení v bance považoval za mrtvého. Jenže tím způsobí jen to, že společníci mrtvého mu teď jdou po krku. (Filmbox)

Recenze (51)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Taký priemerný film, u ktorého sa síce nebudete nudiť, ale nijako zvlášť ani baviť. Cuba Gooding Jr. podal dobrý výkon. Je to film, ktorý veľmi nabáda k zamysleniu. Téma, ktorá tu bola už mnohokrát, takže určité odvetvia deju sú predvídateľné. Zo začiatku by sa dalo predpokladať, že sa jedná skôr o drámu. Prijemne prekvapí aj hudba. Nie je to oddychovka a človek musí byť pri sledovaní sústredený, ale za trpezlivosť sa vám film odmení zaujímavým zážitkom. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Dost časově zmatenej příběh, ve kterým je vám ale nakonec všechno jasný. Mě se to teda docela líbilo. Rozhodně lepší než všechny ty sračkoidní filmy za 200 milionů dolarů. Já vím, vím, děj je dost kravina, ale já celou dobu čekal, co se z toho vyklube. Fakt mě zajímalo, jak to dopadne. Hned několik mejch oblíbenejch (většinou vedlejších) herců se sešlo v jednom filmu a navzájem se celkem sympaticky vyrubali. 3 hvězdy by moje pocity z filmu vyjádřily nejlépe, ale aby se zvedly procenta, tak ještě hvězdu přihazuju. ()

Reklama

Soweek 

všechny recenze uživatele

Souhlasim s komentářem Shita. Trošku víc flashbacků a můžem tomu dát nálepku romantického filmu. Pokud jste viděli plakát k tomuto filmu, určitě jste očekávali něco uplně jiného (já osobně si myslel, že se bude jednat o akci podobnou Street Kings). Přes tohle všechno to ale koukatelné je a když se přenesete přes vyloženě špatnou kameru, třeba se vám to bude líbit víc než mně:-) ()

jopal 

všechny recenze uživatele

Mam rad filmy, kde hrdina nie je ziadny nadcovek, kde su chvile, kedy sa mu dari viacej, ci kedy nieco poserie. A v tomto filme bol presne taky. Pribeh sice viac-menej znamy, ale podany velmi presvedcivo a dobre. Svizné, so zaujimavym casosledom, absolutne vtiahnutie do deja. Som milo prekvapeny a myslim, ze moje hodnotenie je spravne. ()

Harts 

všechny recenze uživatele

Nektere filmy nejsou tak dobre natocene, ale 5 hvezd si zaslouzi, to je jeden z nich. "Vykoupení, je to legrační. Někdy musíte projít peklem abyste jej dostali" Bílé krvavé růže. Konec mě dostal, plakal jsem jak malé dítě. "Některé věci, kvůli kterým stojí za to umřít, stojí za to abychom kvůli nim žili" Děkuji. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v bulharské Sofii. (Terva)

Reklama

Reklama