Reklama

Reklama

Poté, co se hrdina filmu probudí v nemocnici, vystopuje a zavraždí muže, který ho spolu s pokladníkem při přepadení v bance považoval za mrtvého. Jenže tím způsobí jen to, že společníci mrtvého mu teď jdou po krku. (Filmbox)

Recenze (51)

Soweek 

všechny recenze uživatele

Souhlasim s komentářem Shita. Trošku víc flashbacků a můžem tomu dát nálepku romantického filmu. Pokud jste viděli plakát k tomuto filmu, určitě jste očekávali něco uplně jiného (já osobně si myslel, že se bude jednat o akci podobnou Street Kings). Přes tohle všechno to ale koukatelné je a když se přenesete přes vyloženě špatnou kameru, třeba se vám to bude líbit víc než mně:-) ()

Harts 

všechny recenze uživatele

Nektere filmy nejsou tak dobre natocene, ale 5 hvezd si zaslouzi, to je jeden z nich. "Vykoupení, je to legrační. Někdy musíte projít peklem abyste jej dostali" Bílé krvavé růže. Konec mě dostal, plakal jsem jak malé dítě. "Některé věci, kvůli kterým stojí za to umřít, stojí za to abychom kvůli nim žili" Děkuji. ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

ďalší film, ktorý má neprávom nízke hodnotenie. Mne sa film páčil a videl som aspoň 5O horších filmov ktoré mali ďaleko lepšie hodnotenie. Nie je to síce žiaden zázrak, ale aby bol film zhodený k 51% si fakt nezaslúži. Odporúčam každému kto má rád žáner a nie je už dopredu zaujatý k americkým filmom. Ako Liotta aj Gooding jr. hrajú dobre a robia film kvalitným. 70% ()

darkreider 

všechny recenze uživatele

No neviem, keď sa na to pozriem z dramatickej stránky, tak tam niečo bolo. Myšlienkové pochody hlavného hrdinu, rozjímanie nad životom. Keď sa ale pozriem na akčnú časť, tak je to velice slabé. Je tam toho málo a aj to málo nestojí za moc. Cuba G. Jr. ako tvrďák mi zo začiatku vôbec nesadol, ale zvykol som si. Ale tá odfláknutá akcia a pokazený príbeh založený na debilnej zápletke, ako zapôsobiť na ženu. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Míň keců, míň flashbecků a dojemných vzpomínek a víc akce, tak to moh být celkem slušnej masakr, ovšem to se nestalo a tak to jen zapadne mezi dalších 100 podobných filmů o pomstě, i když pravda, tenhle je jakž takž se solidním příběhem, jenže akce mě bohužel nechala naprosto chladným a nezachránil to ani Coba Gooding, kterej sice na plakátu vypadá krutě, ale ve filmu už tak krutej neni ()

Galerie (45)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v bulharské Sofii. (Terva)

Reklama

Reklama