Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dívka trpící schizofrenií se asi stala svědkem vraždy a je přímo posedlá zjištěním pravdy. Nina Pattersonová se před časem léčila ze schizofrenie, musí užívat léky a ještě stále se potýká s nejistotou a úzkostnými stavy. Začíná studovat medicínu a současně se seznamuje s Jimmym. V nemocnici, kde pracovala, se setká s pacientem, jehož tomografické snímky nevypovídají o žádných potížích. Jde o multimilionáře Coopera, který brzy nato zemře údajně na mozkový nádor. Nina má podezření, že šlo ve skutečnosti o vraždu, ale na policii ji kvůli její nemoci považují za nevěrohodnou osobu. Společně s Jimmym se jí podaří zjistit, že vdova po milionáři podplatila jejího strýce doktora Stranda, který propadl závislosti na hazardu a potřeboval peníze na uhrazení dluhů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Méně realistický film s psychiatrickou tématikou jsem zatím neviděl. Nejen, že jsem se během své 4leté praxe s více sexy a hlavně uvědomělou psychotičkou zatím nesetkal:), která ovšem psychoticky ani trochu nepůsobila(ale jako Winnick se snažila, ale i snaha je někdy málo).. Holt ve filmu je možné opravdu vše a divák(alespoň trošku znalý jen kroutí hlavou). Nad stupiditou dialogů, které scénárista nejspíš napsal během hodinky na WC během problémů se zácpou..viz.“Máte chlapce“..“Ano jeden se mi líbí a co mu mám říct..Díky za kytku, ale mám schizofrenii“ a vůbec, příběh jestli se tomu vůbec tak dá říct, vycucaný z prstu(hloupý, nereálný), romantická linie filmu naprosto směšná..nevěryhodnost bijící do očí- vyléčená psychotička(studentka medicíny) nastrčena jako svědkyně vraždy milionáře a teď jí nikdo nevěří..jů..to je bájo, jen tak dál blbněte hlavy obyčejným televizním divákům. Před hereckými výkony rovněž smekám klobouk a jdu si raděj zobnout Clozapin..pač HAF HAF, někde v dáli slyším hafat psi.. Ovšem díky takovýmto príma sračkám, si člověk alespoň víc váží dobrých filmů..díky Barrandove za tento zážitek=-).. ()

JohnRambo 

všechny recenze uživatele

Tak toto je televízny film presne podľa mojich predstáv. Žiadny zložitý dej a šťastný koniec. A ešte pekná herečka. Film pri ktorom si oddýchnete vy aj váš mozog. Pre mňa 65% za to, že sa líši od väčšiny podpriemerných TV filmov. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

TV film, který je naprosto v pohodě. 2* pro Katheryn, a 1* zato, že čas utekl jako voda. Neměl jsem s filmem žádný problém. :) ()

Tomislav 

všechny recenze uživatele

Ve chvíli kdy píšu tuhle recenzi, má tahle čovina 61%. Tak to je asi nejvíc nadhodnocený film, co jsem viděl. Totální "Céčko". Zoufale přehrávající herečka, stupidní děj a ten konec - fraška. ()

Reklama

Reklama