foto

James Kidnie

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Cradle of Lies
2014 The Tree That Saved Christmas (TV film)
2013 Legenda o Sarile
2012 Paralelní světy
Souboj bájných tvorů (TV film)
2008 Ďáblova bažina
2007 Osudný zlom (TV film)
2006 Krutá pravda (TV film)
Obituary (TV film)
5ive Girls
2003 Absolon
2002 D-Tox
2001 Zločinný instinkt: Vraždy zbloudilých duší (TV film)
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Má rád hudbu, rád tančí (TV film)
2000 Generál (TV film)
Ulice bez lásky (TV film)
1999 Vraždy podle Jidáše
1998 Bouřlivý mys (TV film)
Rescuers: Stories of Courage: Two Couples (TV film)
1997 Joe Torre: Curveballs Along the Way (TV film)
Láska na černo
Mimic
Too Close to Home (TV film)
Vražedná hra
1996 Co skrývá Amerika (TV film)
Kolik váží duše (TV film)
Talk to Me (TV film)
1995 Crash
Hajzl (TV film)
1994 Boozecan
Green Dolphin Beat (TV film)
Max
Race to Freedom: The Underground Railroad (TV film)
The Circle Game
1993 Dying to Remember (TV film)
Harmony Cats
Osudný omyl
Třicet dva krátkých filmů o Glennu Gouldovi
1992 Brána II.
1991 Bingo
Implantáty
Útěk
1990 Pták na drátě
1989 American Boyfriends
I Love You Perfect (TV film)
Last Train Home (TV film)
Moře lásky
Nejsme žádní andělé
1988 Betrayal of Silence (TV film)
Murder One
1987 Blindside
Vražedný stisk (TV film)
1985 Big Deal
Osudem pronásledováni (TV film)
Perry Mason se vrací (TV film)
Terminal Choice
The Park Is Mine (TV film)
1984 Deadline
1983 Curtains
Wars, The
1981 Utilities
1980 Head On

TV seriály

2016 Arrow (TV seriál)
Genesis (S04E20)
Code of Silence (S04E14)
2015 The Fixer (TV seriál)
Arrow (TV seriál)
Dark Waters (S04E09)
2014 Arrow (TV seriál)
Záchvěvy (S02E12)
Continuum (TV seriál)
30 Minutes to Air (S03E05)
2013 Hranice nemožného (TV seriál)
Svoboda (S05E12)
Chlapec musí žít (S05E11)
2012 Bullet in the Face (TV seriál)
2010 Hiccups (TV seriál)
Strážce spravedlnosti (TV seriál)
2009 Skladiště 13 (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (TV seriál)
2004 This Is Wonderland (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Ve jménu víry (S08E05)
2002 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)
2000 Černý anděl (TV seriál)
1999 Foolish Heart (TV seriál)
The City (TV seriál)
1998 First Wave (TV seriál)
Highlander: Havran (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
1996 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
Traders (TV seriál)
Wind at My Back (TV seriál)
1995 Lonesome Dove: The Outlaw Years (TV seriál)
The Great Defender (TV seriál)
1994 Free Willy (TV seriál)
Robocop (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
1991 Palace Guard (TV seriál)
1990 Broken Badges (TV seriál)
Černý hřebec (TV seriál)
1989 Bordertown (TV seriál)
Neon Rider (TV seriál)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)
Válka světů (TV seriál)
1987 Diamonds (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
Mariah (TV seriál)
Pátek třináctého (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
1986 Adderly (TV seriál)
Hot Shots (TV seriál)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
Prokletá noc (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
Seeing Things (TV seriál)
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)
1972 The Beachcombers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace