foto

Chuck Shamata

  • nar. 1942
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 A Simple F*cking Gesture
2016 Případ Sloane
2015 Gone Tomorrow
2014 Prokletý klaun
2012 Still Mine
2008 Bratři Kisselovi (TV film)
Poslední týden
Válečné hry 2: Kód smrti
2007 Osudný zlom (TV film)
2006 Strážce
2005 Kojak (TV film)
Těžká váha
Vysněný muž (TV film)
Zásnubní prsten (TV film)
2004 Den poté
Moss
Rodinný kšeft (TV film)
Zachraňte Emily (TV film)
2003 11. září 2001: Čas krize (TV film)
2002 19 Months
Propusťte Brandleyho (TV film)
2001 Getting In
Unáhlené rozhodnutí (TV film)
You Might Be the Youngest
2000 Jackie (TV film)
Průhledné lži (TV film)
Stopy vraha
1999 Nejmladší kmotr (TV film)
1998 Alegria
Proměna srdce (TV film)
Stíny minulosti
1996 Zrádce
Úniková klauzule (TV film)
1995 Almost Golden: The Jessica Savitch Story (TV film)
Sladký čas (TV film)
1994 Touha smrti V
1993 Rodina cizích (TV film)
1990 A Touch of Murder
Na tenkém ledě: příběh Tai Babiloniové (TV film)
Princové v exilu
Uncut Gem (TV film)
1988 Martha, Ruth & Edie
Night Friend
Without Work: Killing Time
1987 Echoes in the Darkness (TV film)
Osudná štvanice
Wednesday's Children: Mark and Donny
Únos kojence Johna Doea (TV film)
1986 Hyper Sapien: People from Another Star
Lidská práva (TV film)
Mafiánská princezna (TV film)
Odplata (TV film)
1985 Domnělé sebevraždy (TV film)
In Like Flynn (TV film)
Joshua a jeho život
Osudem pronásledováni (TV film)
Čas pro život (TV film)
1984 Unfinished Business
1983 Přítelkyně (TV film)
Terry Fox Story, The (TV film)
1981 Ďábel a Max
1979 Běžec
Stone Cold Dead
1978 I Miss You, Hugs and Kisses
Power Play
1977 Welcome to Blood City
1976 Death Weekend
The Italian Machine (TV film)
1974 Deedee (TV film)
1973 Between Friends
1969 Change of Mind

TV seriály

2019 Lovci prokletých pokladů (TV seriál)
Bratrstvo boha Serapa (S01E05)
2013 Zločinná mysl (TV seriál)
Hideaway (S02E07)
Inquest (S01E10)
2012 Fugget About It (TV seriál)
2011 Doylův okrsek (TV seriál)
Will the Real Des Courtney Please Stand Up? (S02E09)
Flashpoint (TV seriál)
Terror (S03E10)
2008 ReGenesis (TV seriál)
Hearts and Minds (S04E07)
2007 Dresden (TV seriál)
Second City (E12)
2005 Kojak (TV seriál)
2002 Zločin srdce (TV seriál)
2000 Brutální Nikita (TV seriál)
Rozloučení s minulostí (S04E13)
1998 Highlander: Havran (TV seriál)
So Shall Ye Reap (E05)
1997 Pirate Tales (TV seriál)
1994 Směr jih (TV seriál)
Pilot (S01E01)
1992 Vražedné pobřeží (TV seriál)
Deceit (S02E13)
1989 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Muž, který věděl příliš málo (S04E18)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)
1987 I'll Take Manhattan (TV seriál)
1976 Teleplay (TV seriál)

Dokumentární

2017 Tax Shelter Terrors - a.z.
1985 Canada's Sweetheart: The Saga of Hal C. Banks
La bioéthique: une question de choix - Qui décidera?

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky