Reklama

Reklama

Půlnoční polibek

  • USA In Search of a Midnight Kiss (více)
Trailer

Los Angeles, 31. prosinec. Wilsonovi je 29 let a právě končí nejhorší rok jeho života. Ve městě je nový, nemá holku, nemá ani plán na večer. Touží se zamknout uvnitř svého bytu a zapomenout, že silvestrovská noc existuje. To vše jen do chvíle, kdy ho kámoš Jacob přesvědčí dát si inzerát na internet. Odpoví mu Vivian, dívka pevně rozhodnutá políbit o půlnoci svého pana Pravého…

Začíná nesmírně komická, chaotická a dojemná procházka ulicemi Los Angeles. S prřibližující se poslední hodinou roku čeká za každým rohem uprřímný černý humor i lehce zranitelné city… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (118)

sheldonka. 

všechny recenze uživatele

Narazila jsem na to náhodou, když jsem přepínala programy a hned mě zaujalo mnou oblíbené černobílé provedení a originální znění, které miluji. Strašně se mi líbila ta upřímnost. Prostě film, co vám neskrývá pravý život a nestydí se říct všechno. Pro mě jednoznačně nejlepší romantická komedie, kterou jsem viděla. ()

hazaba 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že jsem pořádně nečetla, o čem to má být, takže jsem šla do kina s tím, že jdu na romantickou podívanou, ale už první minuty mě vyvedly z omylu. Tohle je opravdu něco úplně jiného, ale v podstatě ze života. A i na trochu té romantiky dojde :-) Pro mě neznámí herci předvádí výborné výkony, kamera je zajímavá, hudba fajn a černobílé provedení tomu dodává jiný rozměr. ()

Reklama

eLeR 

všechny recenze uživatele

Slečna neskutočne ukecaná, ale mladý muž celý čas fantasticky reagoval na tie jej reči. Strašne svieži film, ktorý zvoľnil tempo snáď len počas pesničiek, mimochodom výborných. Niekedy vám v živote stačí malá chvíľa, aby váš život nabral druhý dych ... len dokedy vám to vydrží. Wilson vlastne môže za to, že dávam plný počet hviezd. (Filmová výzva 2016 - DwayneJohnson) ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Veľmi sklamalo! Námet vynikajúci, ale to je asi jediné, čo by v tomto filme mohlo zaujať. Plus oceňujem tie tendenčné zmeny vývoju v deji a tiež zopár vtipných a milých dialógov... Ale tento film mal naozaj oveľa väčší potenciál, bohužiaľ zostal nenaplnený. Osamelosť a samota dokáže človeka naozaj poriadne vytrápiť, no keď potom príde stretnutie s neznámou mizantropkou, všetko sa môže razom zmeniť. ()

Kryšpín 

všechny recenze uživatele

Tenhle rok se čeští distributoři rozhodli všem zasáhnout do života lásky a do kin nám nabízí skvělé a neotřelé filmy s kapkou humoru, které jsou jak že života. Svojí "amatérskou" kamerou mi to připomíná snímek Once , ale je obohacen o černobílý look. A přeci jen vám to vše připadá skutečné. Proto si mě Půlnoční polibek získal a doufám, že jednou taky na Nový rok někoho políbím. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Snímek šel do distribuce v barevné i černobílé verzi. (Sfinkter)

Reklama

Reklama