Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manželé Harry a Carol večeří se svými přáteli. Po večeři vyjde Carol na balkon, aby si tajně zakouřila, přitom zavrávorá nad zábradlím. Po chvíli ji dole zraněnou po pádu nachází policista Peter, drogově závislá prostitutka Kráska (Pretty) a její přítel Johnny. Carolin pád uvozuje film, zbytek se odehrává s odstupem tří měsíců po této události, při níž se životy pětice hrdinů ze současného Toronta osudově protnou a začnou se proplétat. Pozoruhodný kanadský snímek předkládá civilně natočený temný příběh s kanadskou střízlivostí. Vypráví o narušených vztazích, o neurotičnosti současného světa, o osamělosti a zoufalství lidí v něm, o každodenním šílenství lidské existence. Rafinovaně vystavěný film obsahuje řadu sugestivních scén, které díky své působivosti utkví v paměti. Je složený z nervních a často akcí nabitých segmentů, ostrých prostřihů, krátkých záblesků, nápaditě pracuje i se zvukem a s hudbou. [43. MFF KV 2008] (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Leila75 

všechny recenze uživatele

První půlka velice slušná,dramatická zápletka,propletenec různě narušených osob a hlavně dobré herecké výkony.Věrohodně podané podsvětí se vším svým hnusem,ovšem k závěru se nám to začalo vzájemně propojovat,dost neuvěřitelně,až jsem vyprskávala smíchy....Co dodat,tvůrce se měl držet starého dobrého přísloví"méně znamená někdy více"! ()

bassator

všechny recenze uživatele

43rd KVIFF 2008 - FORUM OF INDEPENDENTS - Fórum Nezávislých, AUDIENCE AWARD - Divácká cena deníku Právo (Divácká cena: 1234) - 2.52/178 ()

Reklama

Honza dAve odpad!

všechny recenze uživatele

Totální hnusný odpad bez zápletky a děje, jen stupidní konverzace, fet a násilí. Hrát v něčem takovém, to je ovšem dost náročný výkon hodný ocenění. Pro pana režiséra a scénáristu mám ale jen odpad. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama