foto

Stephen R. Hart

  • nar. 11.3.1958 (59 let)
    Ottawa, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Mortal Instruments: Město z kostí
Nepřítel
2010 Ninety-one
You Are Here
2009 You Might as Well Live
2008 Max Payne
Toronto Stories
2007 Sejmi je všechny
Tohle krásné město
Zvíře
2006 Silent Hill
2004 Resident Evil: Apokalypsa
2003 Dermott's Quest
1995 Carverova brána (TV film)

TV seriály

2017 Shadowhunters (TV seriál)
Day of Wrath (S02E04)
2016 Shadowhunters (TV seriál)
Malec (S01E12)
Blood Calls to Blood (S01E11)
The Descent Into Hell Isn't Easy (S01E02)
Wynonna Earp (TV seriál)
Digging Up Bones (S01E05)
Keep the Home Fires Burning (S01E02)
2015 Muž hledá ženu (TV seriál)
Stain (S01E07)
2012 Space Janitors (TV seriál)
2008 Podstata strachu (TV seriál)
2004 Wonderfalls (TV seriál)
Totem Mole (E12)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
Seán Cullen Show, The (TV seriál)
Slings and Arrows (TV seriál)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace