foto

Philip Akin

  • nar. 18.4.1950 (68 let)
    Kingston, Jamajka
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Robocop
2013 Případ Casey (TV film)
2010 Kdo je Clark Rockefeller? (TV film)
2009 Dej šanci lásce (TV film)
2007 Bottom Feeder
P2
Shake Hands with the Devil
Tohle krásné město
2006 Me and Luke (TV film)
Organizace Alfa: Hádův faktor (TV film)
Rozhřešení (TV film)
2005 Dokonalý chlap
Jezdci z jižního Bronxu (TV film)
Policajtem proti své vůli
Připálený toast (TV film)
Zbohatni nebo chcípni
2004 H2O (TV film)
Lebky 3
Pravidla lásky (TV film)
2003 Láskou praštěná
Mafia Doctor (TV film)
2002 Druhá řada (TV film)
Everybody's Doing It (TV film)
Kostka 2 - Hyperkrychle
Nejhorší obavy
Vysoká hra (TV film)
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Dělej, že ji nevidíš (TV film)
Červené kecky (TV film)
2001 Navždy svoji (TV film)
Nejslavnější tanečník (TV film)
Soudce (TV film)
Výpadek proudu (TV film)
2000 Dluhopisy lásky (TV film)
Kdo zabil děti z Atlanty? (TV film)
Kóma (TV film)
Láska na první pohled (TV film)
Ponecháni napospas
Sebeobrana (TV film)
1999 Bláznivá runway
Divná spravedlnost (TV film)
Hluboko v mém srdci (TV film)
P.T. Barnum, král cirkusu (TV film)
Právo silnějšího
Rodina policajtů III (TV film)
Skutečně vražda? (TV film)
The Wrong Girl (TV film)
Vražda v rodině (TV film)
1998 Akce Airborne
Divoká Woo
Drsňák
Giving Up the Ghost (TV film)
Tunel strachu (TV film)
Život v deltě
1997 Barva spravedlnosti (TV film)
Elvis Meets Nixon (TV film)
Kmotrův psychiatr (TV film)
Ms. Scrooge (TV film)
Především nikomu neublížím (TV film)
Stín minulosti (TV film)
Time to Say Goodbye?
Ztracená nevinnost (TV film)
1996 87. revír: Sníh (TV film)
Blbouni
Cesta domů
Lekce (TV film)
Talk to Me (TV film)
The Haunting of Lisa (TV film)
1995 Spiknutí (TV film)
1994 Covergirl
Nezvaný host
1993 Lhářka prolhaná (TV film)
1992 Detektiv Janek: Vraždy na trati č. 9 (TV film)
Devlin (TV film)
Černá smrt (TV film)
1991 Manželské rošády
Smrtící triky 2
Velké sousto
1990 Padlý anděl (TV film)
Stella
Uncut Gem (TV film)
1989 Milénium
1988 Přepnout na život
1987 Inseminátor
Nightstick (TV film)
Osudná štvanice
Prettykill
Sadie and Son (TV film)
Walking on Air (TV film)
1986 Christmas Eve (TV film)
Snadná kořist (TV film)
The High Price of Passion (TV film)
1985 In Like Flynn (TV film)
Jimmy Valentine (TV film)
Martinův den
Vládce Central Parku (TV film)
1984 Deadline
Člověk z ledu
1982 Shocktrauma (TV film)
1981 Gas
Nesmělý výkřik (TV film)
Nevhodné informace
1979 Běžec
1978 Three Card Monte

TV seriály

2016 The Expanse (TV seriál)
Leviathan Wakes (S01E10)
Critical Mass (S01E09)
2015 The Book of Negroes (TV seriál)
The Expanse (TV seriál)
Remember the Cant (S01E03)
2014 The Best Laid Plans (TV seriál)
2011 Kingová (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Personal Effects (S04E01)
Fault Lines (S03E13)
2010 Dívka odjinud (TV seriál)
Pure Pwnage (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
2009 Skladiště 13 (TV seriál)
Zápisník (S01E11)
Flashpoint (TV seriál)
Eagle Two (S01E10)
2008 Flashpoint (TV seriál)
Attention Shoppers (S01E06)
Scorpio (S01E01)
2007 Friends and Heroes (TV seriál)
2004 Kevin Hill (TV seriál)
ReGenesis (TV seriál)
This Is Wonderland (TV seriál)
2003 Divoká karta (TV seriál)
Platinum (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
The Election (S03E14)
2002 Odysea 5 (TV seriál)
Puppets Who Kill (TV seriál)
Večerník (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
Mutant X (TV seriál)
2000 Caitlin's Way (TV seriál)
Falcone (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Legenda o ztraceném kmeni (S02E04)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Regeneration (S04E18)
1999 Avengers (TV seriál)
Twice in a Lifetime (TV seriál)
1998 Highlander: Havran (TV seriál)
Birthright (E06)
1997 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Mezi živými/Stín měsíce (S01E13)
1996 Traders (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)
1995 Husí kůže (TV seriál)
1994 Monster Force (TV seriál)
TekWar (TV seriál)
1993 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1991 Hammerman (TV seriál)
Swamp Thing (TV seriál)
1990 Protiúder (TV seriál)
Top Cops (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
Garbage Pail Kids (TV seriál)
1988 Válka světů (TV seriál)
1987 Starcom (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
1986 Adderly (TV seriál)
1985 Prokletá noc (TV seriál)
1981 Seeing Things (TV seriál)
1980 Bizarre (TV seriál)
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace