foto

Aaron Poole

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Stardust
Tainted
The Education of Fredrick Fitzell
The Empty Man
2019 Disappearance at Clifton Hill
Spiral
2017 Mary Goes Round
The Definites
The Scent of Rain & Lightning
2016 Nicota
2015 Forsaken
No Stranger Than Love
Withheld
2014 Relative Happiness
The Captive
2013 Cas & Dylan
The Animal Project
2012 Margo Lily
The Conspiracy
The Last Will and Testament of Rosalind Leigh
The Samaritan
2011 Befriend and Betray (TV film)
2010 Gangster Exchange
Ninety-one
Small Town Murder Songs
2008 Obdiv
2007 Killing Zelda Sparks
Tohle krásné město
2006 Cesta na vrchol světa (TV film)
2002 Uzavřený kruh
2001 Defectors, The (TV film)
Životní jistoty
1998 Slepá víra

TV seriály

2020 Most Dangerous Game (TV seriál)
What's Old Is New Again (E14)
Always Get a Second Opinion (E13)
A Ship Is Safe Only in Port (E12)
další epizody (5)
Cardinal (TV seriál)
Robert (S04E01)
2018 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdochova vražedná vila (S12E01)
2017 Salvation (TV seriál)
Neztrácet víru (S01E05)
Lidská zátěž (S01E04)
Vadí nevadí (S01E03)
další epizody (4)
Incorporated (TV seriál)
Operational Realignment (E08)
2016 Incorporated (TV seriál)
Downsizing (E02)
2015 Schitt's Creek (TV seriál)
Carl's Funeral (S01E09)
2014 Strange Empire (TV seriál)
The Dark Riders (E13)
End Days (E12)
Confession (E11)
další epizody (13)
Dívka odjinud (TV seriál)
When God Opens a Window (S05E04)
2013 Policajt (TV seriál)
Popel z ohně (S02E08)
Krátká smrt (S02E06)
Vyzývám tě, abys zapomněl (S02E04)
další epizody (5)
2012 Policajt (TV seriál)
Rozsáhlé ďábelské spiknutí (S01E10)
Den díkůvzdání (S01E09)
Blýská se na lepší časy (S01E08)
další epizody (4)
2011 Kingová (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Terror (S03E10)
2010 Living in Your Car (TV seriál)
2009 Cra$h & Burn (TV seriál)
2008 ZOS: Zone of Separation (TV seriál)
2004 This Is Wonderland (TV seriál)
2002 Black Hole High (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
Mutant X (TV seriál)
2000 Lovci pokladů (TV seriál)
Ztráta spojení (S02E10)
1999 Twice in a Lifetime (TV seriál)
1995 Akta X (TV seriál)
D.P.O. (S03E03)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Oracle

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Oracle

Host

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky