Reklama

Reklama

Planeta Země po vymření lidstva

(TV film)
  • USA Life After People (více)
Ukázka z filmu

Dokument vychází při předvídání budoucnosti z odborné znalosti a chápání historie. Odborníci na inženýrství, botaniku, ekologii, biologii, klimatologii a archeologii vytvářejí obraz toho, jak bude Země vypadat v průběhu dní, týdnů, měsíců, let a milénií poté, co zmizí lidé. Uvidíme, co se stane s okolním prostředím. Jaké druhy rostlin přežijí? Budou moře oplývat rybami? Která zvířata přežijí? Co se stane s elektrárnami? Změní se v časované bomby, až se zastaví? Otráví zemi navěky? Vrátí se někdy lidé? Zahájí tento koloběh opět člověk odhalováním našich rozvalin a snahou představit si, jak život vypadal v naší době? (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Ach jo, první minuty a už nával debility:  "Poslední záblesky umělého světla na Zemi bude patrně možné spatřit na americkém jihozápadě."   A proč, pani učitelko? Protože je tam vodní elektrárna, milé děti. A vona jako jinde na světě nejni vodní elektrárna, pani učitelko? Pepíčku, píšu ti další poznámku, že zesměšňuješ můj výklad!

 

Mám fakt USA rád, ale vobčas by si mohli jejich tvůrci vyndat hlavu ze svý americkocentrický prdele a rozhlídnout se kolem sebe. Pak by třeba netočili takovýhle škváry. Vizuálně to bude asi hezký, takže nějakou hvězdu pak dám. ;)

mike007

mike007 (hodnocení, recenze)

Pěknej dokument. Má to jen jednu chybu - lidstvo nevyhyne. A pokud by se tak stalo, určitě by to bylo kvůli závažné věci, po které nepřežijí ani holubi, ani vlci, ani prd ...

na příspěvěk reagoval whack

Reklama

Reklama