Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá videoshow, v níž vás skvěle pobaví postavy kapitána Soboty, nadstrážmistra Holzmanna,majora Miloše Zemana a dalších zmatkářů v uniformách. (Carmen Home Video)

Recenze (63)

j0nathan 

všechny recenze uživatele

Audionahrávy Policejní Akademie se staly kultem. V okolí mých přátel v podstatě zlidověly a dodnes se těm fórkům smějeme a převádíme je do naší reality. Musím říct, že zfilmovaná podoba není to pravé ořechové. Já osobně jsem měl nějaké představy o tom jak postavy vypadají a na videu samozrejmě vypadaly úplně jinak a kupodivu mi to ani na videu nepřišlo tak vtipné, ovšem audiu budu nadále věrný. "Maňas, vy si ten nos tak vytaháte, že za tejden budete moct šňupat rodinný domky, člověče!" :) ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Kpt. Sobota, Maňas, Holzmann, Deméter, Ing. Prouza, Drahoš, Tibor Mesány, Shorný nebo Mjr.Zeman. Tak tohle byla svého času strašná klasa (měl jsem všechny nahrávky na starých MC kazetách od fy.Tommü), na které jsem vyrostl..Kultovní hlášky jako "VUML", akvárko, uklouzl v koupelně, plenky pemprs, chléb se sádlem, bílý.. aj ale hlavně bezva scénky..Bezva parta aneb Maňas ve fabrice a Maňas a revoluce také ještě ušly ale Městská už byla o něco slabší...Jednoznačně to "NEJ" od Zdeňka Izera a Marka Dobrodinského..Z nostalgie za 4. Audio nahrávky byly o něco lepší*. ()

Reklama

FireTight 

všechny recenze uživatele

Herci prkenní, v některých chvílích nesouhlasí otevírání pus do hlášek, naprosto nechutný Maňas (kterého jsem si nikdy raději moc nepředstavoval, ale ten přidaný zvuk při "prstu v nose" byl nechutnej jak svině...) a velké, velké zklamání při porovnání s audiokazetami. Na těch jsem sice nevyrůstal, až ve třinácti letech jsem se dostal k první Městské policejní akademii, ale i tak si je často a hlavně rád pouštím pořád a pořád dokola a už bych je dokázal odříkat snad i z paměti. Jenže tenhle film-nefilm se zkrátka vůbec nepovedl, video zabíjí audio, herci-neherci zabíjí všechny ty skvělé postavy příběhu a ani Izer nehrál kapitána Sobotu tak, jak jsem si jej vždycky představoval. Kdybych hodnotil kazety, bylo by to jasných pět hvězdiček, za tenhle film bohužel jen dvě... ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

"Co jste to zase hodil do koše, Drahoš?" "Tož to byl chléb se sádlem, já sádlo nerad." "Jak víte, že to byl chleba se sádlem, když jste to ani nerozbalil?" "Tož já si to celou dobu mažu sám." Je to sestříhané ze 3 nebo 4 (?) audio nahrávek Policejní akademie (městská vyšla až o pár let později) a jako video je to asi nejbizarnější "film", který kdy v Česku vznikl. Poprvé jsem to viděl asi hned v roce 93 nebo 94 ještě na základce a celkem aspoň padesátkrát. Zkrátka klasika nízkého a primitivního humoru ;) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Skvělý Izerův a Dobrodinského zápich do dějin českého humoru. Já teda policejní akademii nejdřív jen slyšel na magiči, ale na příhody všech jejich imaginárních postav snad nikdy nezapomenu. Pravda některé pasáže jsou poněkud slabší, ale jinak Maňas je k.i.n.g. Co se týká televizního kabátu, tak ten nic moc, já ale hodnotím obsah... ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama