Reklama

Reklama

Poslední noc v Římě

  • Česko Pokoj v Římě (více)
Trailer

Alba je krásná španělská dívka, která během posledního dne svých prázdnin v Římě potká Natašu – atraktivní ruskou turistku. Alba se dá s Natašou do řeči a protože ji žena začne přitahovat, pozve ji k sobě do hotelu. Počáteční zábrany jdou brzo stranou a ty dvě se spolu pomilují. Během následujících dvanácti hodin si Alba a Nataša vyprávějí o svém životě, ilustrují to fotkami na internetu a užívají si vzájemných tělesných rozkoší. Alba vypráví, že je její matka opustila rodinu, když byla ještě malá a nakonec skončila jako vydržovaná žena bohatého araba. Nataša se podělí o zkušenosti s hrubým otcem a sestrou kunsthistoričkou. Ale vyprávějí si ženy skutečné příběhy, nebo jedna druhou pouze krmí pohádkami v domnění, že se už nikdy v životě nespatří? (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (181)

Adam Bernau odpad!

všechny recenze uživatele

Můj největší divácký omyl. Není to snad vyloženě "odpad", ale nenalézám nic, za co bych mohl dát hvězdičku. V tom filmu není nic, ale prostě vůbec nic. Erotika, myšlenka, sdělení, pocit, výraz, nálada, osoba - nic. Totiž, pravděpodobně to tam je, když to tam tolik diváků vidí. A to mě děsí. Počáteční rozpačité jiskření bylo ještě sympatickým příslibem "porna s lidskou tváří", ale pak jsem celou dobu hleděl jen na přiblblou bezkrevnou propagaci lásky a porozumění mezi evropskými národy. ()

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

Docela rozpačité pocity. Ono je to natočené technicky dokonale, parádní kamera, hudba, barvy a celkové nasvícení záběrů-radost pohledět. Zároven je však celý film hrozně prázdný, opravdu to neobsahuje nic víc než dva ženské jazyky a jednu místnost. A ta typická tajemná atmosféra třeba ze Zrzavé veverky je fuč, což je veliká škoda. Od Medema mě tak povrchní a plochý film hodně zklamal. Tři a půl hvězdy. ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Krásné, vzrušující, erotické, smyslné, něžné a hluboké. Snímek odehrávající se skoro celé dvě hodiny pouze na prostoru hotelového pokoje. V něm dvě ženy, které se poznaly. I na tak malém a obyčejném prostoru, jakým se zdi pokoje zdají být, dokázali tvůrci díky hlavním aktérkám, zpracování a scénáři vytvořit silné scény a emoce. Touha, vášeň, láska, cit, strach, bolest. Tyto všechny pocity naplnily ten večer celý pokoj. Dýchal jimi. A ony dýchaly jedna pro druhou. Elena Anaya a Natasha Yarovenko byly naprosto fenomenální a zcela se odevzdaly svým postavám. Jedni budou Room in Rome brát jako pouze ten film, kde "jsou herečky po celou dobu nahé a dělají to spolu" a jiní v něm spatří něco víc, podobající se až jisté formě umění. Je to odvážně, odhaleně, možná provokativně, ale také velmi citlivě, prokresleně a bravurně zpracovaný portrét o setkání, citech a okamžicích, které často přijdou jen jednou. V tu magickou chvíli, kdy neexistuje nic jiného a na níž je nejbolestnější to, že prostě skončí... ()

andrii 

všechny recenze uživatele

Apartmá v roztoužení. Dvě ženy v záři intimního osvětlení. Jen pár polibků…na ústa, do klína, na chodidla. Jen tak toulat se, proplétat, vzrušovat, vstřebávat. Sladký vpád nočních paprsků Šeherezád. V jedné místnosti ženské scenérie propouští své silice předností. Smyslností unášeny, osaměly, zkameněly. Hranu studu přepadly, (p)otupily. Vzájemná přitažlivost rozlila se po pokoji. Odzbrojím tvé tělo, každý střípek něhy i vášně zasadím do něho. Rozkoš proudí, vyprávění bloudí. Pravda, nebo lež? Nabídni si, představ se mi…Vnímavý módní poetický oheň otevřeně plaché ženskosti, brilantnost nitra emocí, neovladatelná oddanost příležitosti, zaslíbení nahoty v orgastickém obřadu třinácté komnaty. Čarovná slast. Teď a tady. Zavoní, zaroní. Poprvé, naposledy. Už svítá. Opouštíme hotelové končiny. Děkuji Ti za tvůj čas. Letní slunovrat rozhrnul dotek kouzel, zanechal onu identickou múzu meditace v nás. ()

Brandon 

všechny recenze uživatele

Čistočistý estrogen. Medemovy nymfy, jakoby zrozené z tahů štětců dávných italských mistrů, jejichž citovému sbližování, ostýchavému poznávání, odhalování pravdy, je svědkem, průvodcem starý hotelový pokoj. Filmařsky dokonalé, herecky slušně zvládnuté, paradoxně největší slabinou je ale onen 100% ženský prvek. Kdo jim má rozumět? ;-) ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Hotel Pompeyo, v němž se příběh odehrává, je fiktivní, stejně jako jeho satelitní obrázek v Google Earth, který byl upraven ve Photoshopu. Stejně tak neexistují ostrov Nekrasov, údajný domov Rusky Natashy (Natasha Yarovenko), či satelitní obrázek domu Alby (Elena Anaya). (PogoJoe)

Reklama

Reklama