Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

See prang, to jsou čtyři krátkometrážní filmy od studií GTH a čtyř celosvětově známých režisérů. Čtyři mistři hrůzy - Banjong Pisanthanakun, Parkpoom Wongpoom, Paween Purikitpanya a Youngyooth Thongkonthun. Všichni se na dobrovolné osnově rozhodli utvořit cosi neobvyklého a ohromného. Každý z nich má svůj nezaměnitelný styl a 25 minut na rozvíjení tématu strachu… (Scio)

(více)

Recenze (43)

rollman1 

všechny recenze uživatele

No teda konečně sem po dlouhé době viděl něco mě zaujalo a zvlášť od Thaiců :). Čtyři povídky , které mě velmi zaujaly. První povídka mě nadchla hlavně příběhem a koncem. Druhá povídka o démonech nebyla špatná, jen ti démoni vypadali jako z večerníčku. Třetí povídka byla velice kvalitní co se týče příběhu, ale jinak jedna z nejslabších povídek.Čtvrtá a poslední povídka byla nejlepší. Byla děsivá, měla hororové koule, a dokázála se mnou udělat co už dlouho žadný film a to ,že sem se zařízl do křesla jak to jen šlo. Ano sem rád, že jsem na to narazil........ vřele doporučuji. Hodnocení povidek . 70%,60%,50%, 90% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Půjdu tak trochu proti proudu a řeknu na rovinu že poslední povídka je nejslabší. Ale hezky popořádku, k filmu jsem se dostal totálně náhodou když jsem u sebe na stole viděl film s tímhle názvem, nevěděl jsem co to je, jediné co jsem věděl bylo to že film se skládá te 4 povídek. No a tak natěšeně jsem si sedl a začal koukat. První povídka mi přišla taková pomalá, nicméně posledních 7 minut byl strašnej nervák a čekal jsem co se tam objeví.... No a lekl jsem se jako prase. 60%:-) Druhá povídka byla fajn, jen kdyby neměla ty digitální bubáky a naprosto příšernej dabing toho hlavního bubáka, kterej nebyl ani děsivej ale spíše retardovanej. Nicméně stylizace je tu asi nejlepší, roztřesená kamera a stylová hudba byla dobrá, jen to nebylo vůbec strašidelný. 70%. No a třetí povídka byla nervák jak prase a hlavně měla docela zajímavej, i když trochu okoukanej konec. Navíc to vyprávění ve stanu mi nahnalo tak trochu husinu.80%. No a poslední povídka? Teda to byla dost nuda o ničem. Nebudu se nějak dlouho vykecávat, snad jen to že letadlo mělo svojí svéráznou atmosféru, ale celkově jsem se u týhle povídky nudil. 40%. Tak jako tak tenhle horor jako celek mi sednul. Atmosféra všech povídek ušla a herecké výkony celkem potěšily. 4*. Už se těším na druhý díl. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Prvý: 50 % - Duchársky príbeh hovorí o tom, že každá slečna by si mala zvážiť či sa oplatí komunikovať s neznámym cez SMS či NET, lebo nemusí byť všetko zlato čo sa blyští. Druhý: 70 % - Diabolsko-duchársky hovorí o pomste mladíka za pomoci čiernej mágie a o tom, že s takými vecami sa zahrávať veľmi neoplatí ani tomu čo ho vyvolá. Tretí: horor 50% - komédia 60 %. Tento príbeh hovorí o partii chlapcov, ktorí šli splavovať rieku. Jeden z nich sa utopí. Ostatní sa mu snažia naznačiť, že je mŕtvy. Ale kto komu vlastne naznačuje, že je mŕtvy? Štvrtý: 80% - Rozpráva duchársky príbeh o letuške, ktorá robí spoločnosť Japonskej výsosti počas letu kedy je živá, neskôr počas prevážania jej mŕtveho tela. Vhodným prívlastkom poslednej z epizód by bolo – NEZOSMILNÍŠ. PS: Prvá časť dvojdielneho hororu zaostáva za pokračovaním. Pustite si radšej dvojku. ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Čtyři představy thajských režisérů, jak má vypadat horrorová povídka (kaidan). První povídka bez jediného proneseného slova, skvěle vygradovaná. Druhá povídka je důkazem toho, že přestože jsou drogy v Thajsku nelegální a tvrdě postihované, šikovný režisér si zvládne namíchat takovou směs houbiček, že pak dokáže natočit nemyslitelnou fantasmagorii. Ale správně krvavé. Třetí povídka je na humornou notu, cituje spoustu filmů a na cca 5 filmů je zde docela solidní a úmyslný spoiler. Za mě nejlepší. A bohužel, poslední povídka mi moc nesedla, je asi nejklasičtějšího typu, ač v nejvíc netypickém prostředí (na palubě letadla). Špatný dojem nejspíš kvůli oběma herečkám a tomu, jak se brala přehnaně vážně a seriozně. Povídky jsou pospojovány zpravidla jen jednou zmínkou nebo souvislostí, fugují samostatně. 5/1/5/3 ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Hororová antologie z Thajska obsahující čtyři povídky, z nichž každou režíroval někdo jiný. První dva příběhy jsou značně průměrné. Jeden sází na omšelé klišé, druhý ve zbytečné přemíře využívá digitálních úmrtí a věru to nepůsobí dobře. Jenže se zbytkem už přichází výrazné zlepšení. Třetí povídka o partičce kamarádů, co stanují v lesích a rozebírají duchařské horory, vám nečekaně polechtá bránici. V posledním příběhu od režiséra Shutter se konečně dostaví nefalšovaný pocit strachu, jde vidět, že Wongpoom to má v malíku. Nevýrazná první polovina tak budiž odpuštěna. A co se týče kvality, dvojka (opět od stejných tvůrců) je na tom hodně podobně... 7/10 ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama