Reklama

Reklama

Wyvern

(TV film)

Obsahy(1)

Televizní film natočený pro kanál SCI-FI. Jake Suttner bydlí v malém městečku na Aljašce, které, jak tvrdí, bylo napadeno velkou nestvůrou, připomínající draka. Tento drak byl známý v mytologii jako Wyvern, který se probudil kvůli globálnímu oteplování z rozpouštějících ledovců Aljašky. Nyní se budou muset všichni obyvatelé městečka postavit této krvelačné bestii. (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (62)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Jasně že je to blbost na entou, ale na nic si to nehraje a docela to i pobaví. Dráček Mráček lítá sem a tam, občas někoho zhltne a ani to nemusí být zrovna princezna, takže bod pro něj, že není vybíravej. Lidem se to, ale nelíbí takže se rozhodnou dráčka sejmout a začíná taková malá mela kde se ukáže, kdo z koho. PS : Fandil jsem drakovi, hrál nejlíp. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Myslím, že slyším hlasy !!" - "Už zase ??" - "Ne, ty troubo !! Myslím, že slyším hlasy támhle z vysílačky.." ;) Že Boží mlýny melou pomalu, ví nejspíš každé malé dítě.. Pokud však chcete vidět v akci mlýny Bobří, pak bude nejspíš tahle tradičně nablble zábavná - A to překvapivě nezřídka i cíleně !! - (s)hitůvka ze SyFy stáje, kde všechny hříšné sežere CGI dráček, aby mu ve finále režisér Stevie Monroe naplival na jeho hrob, tím pravým !! A tak se nakonec divák přesvědčí, že kamiony zkrátka nelítaj, spolu s věčnou vojenskou šajbou Donem Davisem !! ;) ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Standartní televizní béčko seskládané z obvyklých propriet, které ničím nepřekvapí a uprutně lpí na obvyklých chybách podobných filmů. Přesto se však dá v případě volných devadesáti minut shlédnout aniž by člověk příliš trpěl. Byť by tím jen uctil památku Dona S. Davise, nezapomenutelného majora Briggse z Twin Peaks. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Co taky čekat od "filmu", když už jeho název připomíná citoslovce dávení? Takže: Za humny nějaké aljašské prdele je drak! A každý je pro něj princezna. Žere výhradně mezi desíti metry čtverečními papundeklových kulis a na padesáti metrech okresky z Wykuřmingu do Wylišpepsee. Je vidět, že všechno ostatní je na draka! Ten místy vypadá, že tak tak přežil Putování s dinosaury, místy Cestu do pravěku. Jeden místní vidlák, jehož otec byl v Oslu, tedy chci říct z Osla, no zkrátka Nor, má vynikající historku, že ho tam poslal Odin! Na Aljašku!!! Asi, aby mu nesral do fjordu... Nebo aby to mohlo být v Americe! Tak jako tak, místním nesežraným dojde trpělivost a utvoří úderné komando ve složení: drsný trucker s traumatem + vymaštěná servírka = VLPP, vysloužilá guma na důchodě, vesnický idiot (pateticky sežrán v 82. minutě) a nějaká bruneta vyloženě pro ozdobu. Ti chytnou draka za vejce a když jej to vytočí, nesmírně dramaticky ho přejedou autem, které posléze vybuchne v nádherném oblaku ručně malovaného kouře! Paráda! ()

wosho 

všechny recenze uživatele

S přihlédnutím na to, že se jedná o lacinou tv produkci, je výsledek velice podařený. Zvláště podařené jsou triky. Co je zde však blbé jak pumpa na saně, tak rozhodně scénář. Logika je pro scénáristu cizokrajné slovo neznámého významu. Naštěstí celý film je velice schopně natočen, vyváženě, že jsem se skoro vůbec nenudil a čas u něj plynul jako voda ve Vltavě v létě 2002. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama