Reklama

Reklama

Akanbo šódžo

  • Japonsko 赤んぼ少女 (více)

Obsahy(1)

Mladá Yoko prichádza zo sirotčinca k svojim dávno strateným rodičom. Ale za 15 rokov bez dcéry sa toho zmenilo veľa a zúfalá matka si musela svoje city nechať opätovať iným spôsobom... (doginko)

Recenze (6)

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Myslím že to nebolo zlé, najprv to vyzeralo na ďalšiu šikmookú bu-bu-bu duchárinu, ale nakoniec tam našťastie nebol žiadny fén na vlasy či šľahač posadnutý duchom mŕtveho dievčaťa. Tento bubák bol naopak až priveľmi živý. Ono to veľmi pekne odsýpa a navrch prihadzuje pár gore efektov so striekajúcou krvou takže som sa po celý čas nemal na čo sťažovať. Pointa je samozrejme neprekvapivá, dlho dopredu odhadnuteľná a monštríča zasa v podstate taká srandovná gumená bábika s debilným účesom a obrovskou namakanou rukou ktorou dokáže z fleku odtrhnúť človeku hlavu, ale nevadí, to ma nejak nesralo. Dokonca ani keď skáče ako Spiderman. Snáď len ten záver je nejak moc naťahovaný až k posratiu a natrieskaný typickou japonskou osudovosťou kde sa každú chvíľu mení celé vyznenie. Raz sa mlátia a potom zasa nariekajú v náručí, no čo už. ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Odhalení bubáka v celé jeho kráse je v horroru vždy prubířským okamžikem, ve kterém mohou tvůrci poslat film pomalu ale jistě do kelu. Zdejší příšerka neděsí, spíše je trapná, vycení zuby na kameru příliš brzy a její nadužívání z do té doby průměrného laciného japonského horroru s jakous takous tajemnou atmosférou učiní útrpnou podívanou plnou nesmyslů. ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

OK, nejdřív napíšu, v čem problém až tak není: Pokud máte úžasný nápad natočit film, ve kterém je titulní hrdinka stvořena triky... a máte velice, ale velice nízký rozpočet na triky... pořád se z toho dá obratně ven, pokud by byl režisér co k čemu. Co do herců zde byla nádherně šíblá matka, celkem ucházející hlavní role patnáctiletého děvčete, příjemně prkenná hospodyně se vzorem v nějakém anime... V čem ale problém je, že to bylo celé tak hrozně samoúčelné, beze smyslu. Počáteční krásně nabíhající horrorová atmosféra se více a více přetáčela do nechtěné parodie a opravdové švandy (a to jsem byl zcela prost drog). Nevím, kde se kdo ztratil -- soukromý dojem mám, že se režisér místo příběhu soustředil na to, udělat s minirozpočtem maxitrikovou šou. Kdyby Tamami VŮBEC NEUKÁZALI místo aby 3/4 doby neslezla z plátna, a používali podobně jako na počátku subjektivní pohled kamery, mohla to být opravdová lahůdka. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Takže čekal jsem buďto nějaký pořádný krvák, nebo nějakou pořádnou duchařinu. A dostal jsem pořádnou nudu. Japonci rozhodně umí, osobně mám raději dlouhé vlasy a kvílení duchů, než masakry který jsou stále o tom jednom. Ale bohužel tenhle film mě ve všech stránkách zklamal. ta panenka byla naprosto příšerná, nejenom její počítačovost ale i její pohyby. No od Japonců jsem čekal asi moc. Bohužel ted ale nějak nevím čím si spravit chuť. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála filmů, u něhož jsem zdejší komenty (díky jednomu článku, co jsem psal) četl dříve, než jsem film viděl. A pak jsem celou dobu ty komenty ani zdejší hodnocení nechápal. První polovinu neskutečně atmosférická až gotická strašidelnost, která se ve druhé půlce sice zvrhne v krvavou naháněčku s podivně mrštnou, ale hezky a strašidelně vypadající (po dlouhé době mi digitál nijak nevadil) potvůrkou, ale napětí i atmosféru si to zachová. Já byl velmi mile překvapen a potěšen. Po dlouhé době zase japonská záležitost z níž mě mrazilo a byla tak nějak originální. Obrovská spokojenost. Jen tu Asami jsem v tom filmu nijak neobjevil. Jistá možnost mě tedy napadá, ale... Pochválit musít také výbornou hudbu, pro japonský horror trošku netypickou a nezvyklou, ale skvělou. ()

vrch07256732 

všechny recenze uživatele

Po čase nejaký Japan horor ktorý bavil. Možno aj preto že vhľadom na tunajšie slabé hodnotenia som očakával niečo oveľa horšie, ale pozrime sa: atmosféra fajn od začiatku, pár gore scénok veľmi potešilo (najmä s psíkom), uznávam že tá príšerka nebola nič moc,ale z druhej strany aspoň odklon od zaužitých vlasatíc. A úprimne: Podobné (a oveľa horšie) filmy made in USA majú oveľa lepšie hodnotenia a toto by patrilo k tým lepším - hold Japonci si postavili v horooch laťku vysoko. ()

Reklama

Reklama