Reklama

Reklama

Částečně hraný a částečně animovaný seriál si ihned po svém premiérovém odvysílání získal srdce diváků na celém světě a stal se jedním z nejúspěšnějších dětských titulů současnosti. V LazyTown je vše vzhůru nohama. Stephanie, optimistická dívka se zářivě růžovými vlasy, přichází do městečka a potkává bláznivý mix obyvatel, včetně nejlínějšího super darebáka na světě – Robbieho Rottena. Naštěstí pro Stephanie na LazyTown dohlíží svým pozorným okem Sportacus, atletický hrdina ve skvělé kondici, který neustále běhá, skáče, dělá salta a létá ve své futuristické vzducholodi, aby ochránil děti z LazyTown před Robbieho intrikami. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (189)

Soni_borec 

všechny recenze uživatele

Není to nic extra, ale 155. nejhorší seriál? Tak to určitě ne. Jasně, je to kravina, je to příliš barevné, tancuje se tam a přetéká to pozitivitou, ale to protože to je určené pro malé děti. Všechno přece nemusí být na úrovni Shakespeara. Jak jsem slyšel, tak děckám se to líbí a musím přiznat, že i já, jako starší divák, jsem se při tom i celkem bavil. Je tu dobro, je tu zlo, zpívají se tu chytlavé písničky a děti to pobízí k pohybu a konzumaci zdravého jídla. 3* + 1* za memes, které byly k seriálu vytvořeny a za zesnulého Stefána Karla, protože si to za svou roli Robbieho Rottena zaslouží. (70%) ()

BuryGol odpad!

všechny recenze uživatele

Nehorázná úchylárna na kterou jsem jednou narazil při přepínání programů. Pět minut jsem na to čučel a myslel jsem, že mi někdo podstrčil tripa. Psycho-fetišictickej svět plnej písniček a dobrý nálady a v hlavní roli lolitka s růžovejma vlasama. Pokud na tohle dnešní děcka koukaj, chápu že ve třinácti vezmou nůž a rozsekaj sousedku na hadry... ()

Reklama

unclejack odpad!

všechny recenze uživatele

Zrejme najhoršou vecou, ktorá opustila vznešené končiny Islandu bol zámer istého Magnusa Schevinga vytvoriť detskú reláciu propagujúcu zdravý životný štýl. Aby dokázal, že nešlo o plané reči, spojil svoje sily s americkými a britskými producentmi, ktorí zrejme zhodnotili, že ide o čosi výnimočné, hodné ich peňazí. Scheving sa osobne chopil modrého obleku, mecenáši mu dodali istú Juliannu Rose Mauriello a tretím do party s titulom najlenivejší zloduch sveta sa stal rozkošne skazený Stefán Karl Stefánsson. O reláciu vyjadril záujem vtedy ešte stále cool Jetix, čo zrejme neskôr považovali za ťažkú chybu, pretože holt LazyTown toho nemá čo veľa ponúknuť - otravné pesničky, elementárny vzhľad, srandičky na tej najjednoduchšej báze a že by to získalo zástupy ktovieako verných fanúšikov, obdivujúcich Sportacusove bicepsy a Stefaniin ružovučký účas a la Natalie Portman v Closer, to sa veru povedať nedá. ()

Zodd odpad!

všechny recenze uživatele

Myšlenka dovést děti k pohybu dobrá, to jo. Ale ta forma je šílená. Bubblegum dance je moje slabost, ale nemyslím si, že se do dětského pořadu úplně hodí. Když jsem to viděl poprvé na Super RTL, myslel jsem si, že se dívám na reklamu na McDonald’s s loutkami, které vypadají jako z politické satiry, podle které vznikli i naši Gumáci. Ale proč Jetix, na kterém byly pořady pro děcka skoro o 10 let starší, než je tento?? Proč ne JimJam, Minimax nebo podobné věci? Možná pro sever se svým “Nordic modelem” není Sportacus (ne, není to Spartakus) ani trochu divný, uznávám. Ale ve zbytku světa? Občas jsem se rád ze srdce zasmál, ale zůstanu u toho, že to prostě nechápu. ()

Black_doll 

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč to má tak negativní hodnocení. Při hodnocení filmů a seriálů pro děti na to nemůžete koukat jako dospělí . Tohle je přehnaně barevné , je tam protiklad dobra a zla, tancuje a zpívá se tam. Další obrovský klad je v tom, že to nutí vyžrané malé američánky (ale i jiné obézní děti) před obrazovkou zvednout zadek a hejbat se, nejlépe jít rovnou ven a jíst zdravé věci. Copak tohle není v dnešní době potřeba ?? ()

Galerie (39)

Zajímavosti (3)

  • Tento seriál stanice Nickelodeon byl posledním seriálem, který odvysílala česká mutace Jetix. (Vitox)
  • Rozpočet na každú epizódu bol približne 1 milión dolárov, čo je asi päťnásobok vtedajších priemerných nákladov na detský televízny program, čo z neho robí podľa Schevinga najdrahšiu detskú reláciu na svete. (Dyxon123)
  • První volbou do role Stephanie byla herečka Shelby Young, ale kvůli určitým omezením musela odmítnout. (Cheeker)

Reklama

Reklama