Reklama

Reklama

Částečně hraný a částečně animovaný seriál si ihned po svém premiérovém odvysílání získal srdce diváků na celém světě a stal se jedním z nejúspěšnějších dětských titulů současnosti. V LazyTown je vše vzhůru nohama. Stephanie, optimistická dívka se zářivě růžovými vlasy, přichází do městečka a potkává bláznivý mix obyvatel, včetně nejlínějšího super darebáka na světě – Robbieho Rottena. Naštěstí pro Stephanie na LazyTown dohlíží svým pozorným okem Sportacus, atletický hrdina ve skvělé kondici, který neustále běhá, skáče, dělá salta a létá ve své futuristické vzducholodi, aby ochránil děti z LazyTown před Robbieho intrikami. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (189)

Krissty 

všechny recenze uživatele

Tahle pohádka je jen pro děti max. do 3-4 let.. I když bych se asi bála, že se díky sledování tohoto seriálu jejich vývoj začne ubírat špatným směrem :D Viděla jsem několik dílů.. Nejhorší na tom je, že když už se na to jednou podíváte, ty melodie a písničky vám uvíznou v hlavě a nemůžete s tím nic dělat! "Jsem velký pirát!" :D ()

Filostar 

všechny recenze uživatele

Silně výchovně působící seriál pro děti, ve kterém je zlo (zastupované pouze škodolibostí) potrestáno nenásilnou formou (většinou zesměšněním). Vítězem je Sportakus - symbol dobra, heroizmu, zdraví, sportovního ducha. Děti potřebují vzory, které můžou napodobňovat. Těžko začnou střílet pavučiny z ruky, nebo se měnit v roboty. Lazy Town je zajímavou alternativou k agresivním seriálům pro děti. S podmanivou barevnou a hudební slupkou děti "konzumují" i základy zdravé výživy a pobízení k sportu. ()

Reklama

Koda 

všechny recenze uživatele

"We Are Number One", to je legendární píseň již zesnulého herce, který ztvárňoval záporáka tohoto seriálu. Přesně tak, nemluvím o žádném jiném seriálu, než je líné městečko, které už sledují další mladší generace dětí. Nejprve musím zmínit, že jsem se k tomuto seriálu dostal opravdu náhodou. Jelikož mám hodně co společného s Německem a němčinou, tak jsem často sledoval Super RTL, a najednou jsem narazil na sportovce, který mě od začátku seriálu ohromoval svými salty, přemety, rotacemi, sílou v rukách a jeho ultimátní nafukovací vznášecí lodí plné pomůcek, které zachrání obyvatele v městě. V tu chvíli jsem měl roztaženou díru... pardon pusu a čuměl jsem do TV, bůh ví, jestli jsem jí neuslintal, při pohledu na tohoto borce. Dále už jsem jenom bedlivě čekal, jak pomůže Sportakus té růžovce a těm loutkám při nebezpečí nastražené Robbiem. Nemám důvod psát negativa, jako dítě jsem tenhle seriál baštil. Robbie mě bavil svými obleky, ale často jsem si říkal, jak ty blbci nemohli už při pohledu na jeho tvář poznat, že je to furt on... ale, to by nebyl LazyTown, že? Písničky v tomto seriálu byly dost chytlavé. Můj první díl, který jsem viděl byl s tím dortem, jak ho ten hajzlík ukradl. Původně jsem si opravdu myslel, že je to německý seriál, protože jsem původně znal tento seriál s německým dabingem. O to VÍC mě překvapilo to, že tento seriál je původem z mrňavého islandského státu, kde nadále žije můj oblíbený režisér a zároveň Sportakus Magnús Scheving. Nesmím ale zapomenout, že i na Jetixu jsem potom sledoval i tento seriál, a o to víc jsem bouchl do stolu, když jsem slyšel tu patlanici českého dabingu. To snad museli omylem nahrát fandub do domácích mikráků za pajsku a zkusit to poslat režisérovi, který omylem potvrdil schválení do televizí. Nakonec se snažím skrývat něco, co tomuto seriálu neodpustím, a to je to, že Lazy Town byl posledním odvysílaným programem na Jetixu a tím Jetix nadobro zesnul a vedení přebral Disney Channel. V tu chvíli vlítla do mého pokoje mamka a ptala se: Co tady řveš?! A já na to: Mami, dneska mi oficiálně skončilo dětství. Takže tak. Za nostalgii dávám průměr. ()

Martin00x odpad!

všechny recenze uživatele

No ty vole ! Já opravdu nechápu, že do Jetix jenom svolil, aby se tam vysílala taková kravina, na rozdíl od tohoto skvostu jsou Teletabuies božský seriál. Tadyto opravdu nemá hlavu ani patu, žádný děj, ŽÁDNÝ DĚJ ! Všichni si v tom seriálu hrajou na paka, hlavně ta růžová p*** ! Z Jetixu se stává, vlastně již stal kanál, na kterém vysílají samé hovadiny ! Já, já vážně nechápu jak to může mít 23 procent. Tadytomu bych tipoval maximálně 0.5 procenta, opravdu víc ne !!! U mě 0%. Konec mého komentáře, ve kterém bych napsal spousty sprostých slov, naštěstí jsem to vydžel a sprostý jsem nebyl ! Ale co, je to jen plejtvání drahocennými slovy !!! ()

janececek 

všechny recenze uživatele

Možná vám přijdu jako blázen, ale já opravdu musím dát plné hodnocení .. Abych se přiznal, celkem mě šokuje, jak je tento seriál zde na ČSFD zkritizovaný .. Silně mě to překvapuje a taky irituje .. já jsem tento seriál sledoval, když jsem byl menší a strašně jsem ho miloval .. Není to klasická pohádka pro děti, ale obsahuje ve směs všechno, co má správný dětský pořad mít. Prostředí je parádní, mix loutek a skutečných herců pro mě naprosto originální, superhrdina = atlet, záporák úžasně prohnaný a různé písničky, které příběhy doprovází jsou nanejvýš příjemné a skvěle seriál "povznáší". To všechno jsou ohromné plusy a každopádně tomu celému dám přednost než před nějakými Legendy Chima. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (3)

  • Tento seriál stanice Nickelodeon byl posledním seriálem, který odvysílala česká mutace Jetix. (Vitox)
  • Rozpočet na každú epizódu bol približne 1 milión dolárov, čo je asi päťnásobok vtedajších priemerných nákladov na detský televízny program, čo z neho robí podľa Schevinga najdrahšiu detskú reláciu na svete. (Dyxon123)
  • První volbou do role Stephanie byla herečka Shelby Young, ale kvůli určitým omezením musela odmítnout. (Cheeker)

Reklama

Reklama