Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Q je zábavný queer magazín České televize. Je určen nejen všem gayům, lesbám a transgender lidem, ale i všem ostatním, kteří jsou připraveni otevřeně přemýšlet a mluvit o své sexualitě, nekonformním životním stylu a jejich bližších i vzdálenějších souvislostech.

Q volně propojuje kulturní, společenská a politická témata, nahlížená pohledem queer komunity. Pokládá mnohdy překvapivé otázky a hledá na ně netypické odpovědi. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (25)

Katullka 

všechny recenze uživatele

Jak udělat z buzen uchýly, divnolidi a masové vrahy? Pusťte si Queer. To nejhorší, co spatřilo světlo světa. Nejen, že jsem po shlédnutí měla tendenci se vyspat s muži a odříznout si ňadra, ale tak jsem se styděla! Dvě hvězdy za úchvatnou Ester Kočičkovou a za poslední dobrý díl Q Silvestra. Jinak jsem buzna, co se stydí za buzní magazín. Tohle nedělejte na veřejnosti! Prosím, už nikdy! P.s.: Za všechny sračky může nejpozdější vysílací čas... ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Queer je označení všech, co se vymykají běžným normám lidské sexuality, a vejde se do něj tudíž ledascos. Publicistický pořad si těžkou hlavu z ohlasů a dopadů svého vysílání evidentně nedělá, neuznává tabu a jde si neoblomně za svým. Někdy to vypadá, že sex lze provozovat v mnoha formách, např. mezi prostitujícím se bisexuálním transvestitou a mezi hypersexuální lesbičkou s dominantními sklony. Jen jednou z těchto variant, spíš výstřední a okrajovou, je klasická soulož mezi mužem a ženou. Queer umí být vtipný a hravý, může přinášet zajímavé informace ze světa, kam je povoleno nahlédnout jen málokomu. Dokáže být naléhavý při obraně práv a svobod sexuálních menšin. Leckdy je ale zároveň protivně sebevědomý a s nadměrnou hrdostí se hlásí ke své "jinakosti". Zapomíná, že pokud mám soukromý mejdan, může se v něm odehrávat cokoliv, co vyhovuje přítomným. Pokud ho ale učiním veřejným, měl bych počítat s tím, že mnozí mohou mít jiná měřítka a viděné u nich může vyvolávat nečekané a nechtěné reakce. Queer umí být i těžkopádný, nevtipný a parazitující na výstupech celebrit. Zkrátka má nevyrovnanou kvalitu a jeden nikdy neví, co ho čeká. Celkový dojem: 55 %. ()

Reklama

Una111 odpad!

všechny recenze uživatele

Neplánovaně jsem - v očekávání pořadu následujícího - shlédla část tohoto pořadu. Chce se mi zvracet, pročpak asi? "Dvojaký q-charakter Kristovy postavy... Aby tělo Kristovo bylo atraktivní pro muže i ženy... má ránu v boku, která je srovnávána s vaginou, protože tudy vstupuje věřící do Božské rozkoše...". Stačí? Mně tedy určitě! (Takhle si, hošánkové, sympatie nezískáte, spíš odpor a zhnusení těch, kteří ještě neztratili zdravý rozum!) Odpad! ()

type_B 

všechny recenze uživatele

Některé díly jsou brutálně vtipné. Taky se dozvíte, co je třeba dělat, když potřebujete přestylovat buzničku na mačo. Níže několik parafrází :D [Ano, má oblečení, které mu na Vánoce koupila jeho matka... Je to přestárlý gay navštěvující diskotéky... Kurva chlape, nekruť pořád tou prdelí! A největší macho jsou skinheadi. U českých skinheadů platí, čím víc ošklivější a tupější, tím více jsou macho. A protože je skinhead hloupý a rád poslouchá svého pána, můžeme ho jako partnera jen doporučit.] ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Podle mě je jedno, jestli pořad pro ty, co mají rádi holky, nebo proty co raději vdolky. Ale když koukáte na třetí díl a je to dost nuda a nic vás v tom nezaujme a navíc máte pocit, že dvě reportáže si tvůrci půjčili ze "sama doma," tak už se to nemůže líbit nikomu. Přesto oceňuji snahu a jednu hvězdu dávám za možné nepochopení - pořad přece jen není primárně určen pro mě:-) ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama