foto

Lukáš Martina

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2017 Přání k mání
2016 Pravý rytíř (TV film)
Tenkrát v ráji
2011 Westernstory
2006 Testament (amatérský film)

TV seriály

2017 Modrý kód (TV seriál)
Single Man (TV seriál)
Levá, kam se podíváš (E08)
Slepá důvěra (E07)
Neviditelná (E06)
další epizody (8)
Taxikář (TV seriál)
Utrpení herce Mikluše (E08)
Revival pitomců (E07)
Férová rajda (E06)
další epizody (8)
2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
Rapl (TV seriál)
Zimmer frei (S01E13)
Zdař Bůh! (S01E12)
Tichá voda (S01E11)
další epizody (13)
2015 Místo zločinu Plzeň (TV seriál)
Smrt na biofarmě (E06)
Návrat staré lásky (E05)
Opožděná vražda (E04)
Případ pro exorcistu (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2014 Clona (TV seriál)
Kameraman (E07)
Stopaři (E06)
Práskač (E05)
další epizody (7)
Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
Nevinné lži (TV seriál)
Moje pravda (S02E04)
Na dně skleničky (S02E03)
Vedlejší příznaky (S02E02)
Škoda lásky (TV seriál)
Polibek pro vítěze (S02E02)
Idyla na konci léta (S02E01)
2013 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
Škoda lásky (TV seriál)
Hrdina (S01E13)
Vzpomínky (S01E07)

Dokumentární

2015 Kmeny (TV seriál)
Tuning (E09)
2014 Když v tom jedou ženy (TV seriál)
Zimní hovory ze sedmičky (E06)
Mámo, já jsem tady (E05)
Letní hovory ze sedmičky (E04)
další epizody (6)
2012 Cesta snu
Tajemství podzemní továrny v Chebu
2011 Operace Thunderclap (TV film)
2010 Ležáky 42
2009 Krušné domovy (TV film)
Neobyčejné životy (TV seriál)
Radoslav Brzobohatý (S01E05)
Rodinné stříbro (TV seriál)
13. komnata (TV seriál)
13. komnata Petry Černocké (S05E13)
13. komnata Petra Novotného (S04E32)
13. komnata Štěpána Raka (S04E23)
další epizody (4)
2008 Mizející Praha (TV film)
Tak to vidím já (TV seriál)
2007 Film o filmu: Maharal - Tajemství talismanu (TV film)

TV pořady

2013 Vylomeniny (TV pořad)
2010 Případ pro ombudsmana (TV pořad)
2009 Záhady duše (TV pořad)
2008 Q (TV pořad)
2007 Restart (TV pořad)
2006 Musicblok (TV pořad)
2005 Kluci v akci (TV pořad)

Kameramanská filmografie

Filmy

2006 Testament (amatérský film)

Střihačská filmografie

Filmy

2006 Testament (amatérský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace