Reklama

Reklama

Peter and Vandy

Trailer

Obsahy(1)

Príbeh jedného úplne obyčajného heterosexuálneho vzťahu riešiaceho všedné každodenné problémy i triviálne záležitosti od samotného začiatku až po koniec a opäť na začiatok (sochoking)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Anniem 

všechny recenze uživatele

Teď jsem to dokoukala a ačkoli mám tento typ filmů ráda, tak můžu říct, že jsem si ho pouštěla po částech asi na pětkrát. Naprostá a šílená NUDA a ztráta času...prolínání časových rovin, které pořádně nedává smysl, naprosto necharismatický a nesympatický herec v hlavní roli. Dvě hvězdičky jen díky herečce v hlavní roli. ()

Lvegas 

všechny recenze uživatele

Abych byl naprosto upřímný, párkrát jsem se v tomto snímku ztotožňoval s hlavním představitelem Peterem, hlavně co se týče chování v konfliktech a způsob jejich řešení:/. Film nenudí a v rolích těchto dvou zamilovaných se možná uvidí i mnozí z Vás. Herecké výkony hlavních představitelů zaslouží pochvalu. Závěrečný song je třešničkou na dortu! ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

Spočiatku som si myslel, že čo to je za chlapa, ktorý lezie babe do postele v ponožkách a je otravný, že by som mu hned najradšej pritankoval jednu, alebo, ked ona sa snažila byť milá a on bol taký neuveriteľný kokot arogantný, ale časom som zistil, že to robí všetko ten strih, ktorý mi vadil a na ktorý , ked som si zvykol, tak som vedel, že inak by som si to ani nedokázal predstaviť. A ako tu už kolega Lvegas spomenul, ten song na konci len umocnil moje pocity z tohto filmu, a preto dávam 4* . ()

Monika22 

všechny recenze uživatele

Dlouho mi nezasáhl film jako tento. Hercům jsem věřila snad úplně vše a ještě dneska nechápu, co na mě tolik zapůsobilo, ale za mě 100%. V několika scénách jsem se viděla. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama