Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to pořad o počítačových hrách vysílaný na České televizi. K vidění je již několik let. Vystřídalo se několik moderátorů. Začal to koncem 90. let Roman Zach a potom Šárka Ullrychová. Ta si hlavně zakládala na tom, aby diváky nalákala svými zábavnými vstupy. Šárka uváděla Game Page 5 let a pak se do moderátorského křesla usadila jakási Masa. (duklak2)

(více)

Recenze (202)

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle by měli zakázat, pak at se nediví, že nějakému mladému zmanipulovanému tydítkovi, který neodlepí oči od poprskaného monitoru a zadek od své zapařené židle, kdy nonstop paří nějaké stupidní střílečky plné násilí a krve, rupne v kouli a jde vystřílet třeba školu. On se přeci chudák jen inspiroval a nebo byl nemocný a narušený. Aha, i o tomhle je demokracie. Ale přesně tohle elity chtějí, proto nezávazný sex, proto drogy, filmy a hry plné násilí, mobily, proto lgbt, buzerantismus, feminismus, gender pavědy aj. Mladé lidi když chtěj adrenalin, tak poslat do práce na dvanáctku, třeba do Lidlu! Plně se tedy stotožňuji s názorem usera MM_Ramona. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad. Pořad pro pařmeny. Dříve jsem tento pořad hltal, protože jsem byl dosti závislý na hraní PC-her, ale teď jsem z her přešel na Facebook a na CSFD, takže na hry už není čas. | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 65% (3*) | ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Díly se Šárkou Ullrichovou mi v paměti zůstaly vryty nejvíc, podle mě toto byl zlatej věk Game Page. V posledních částech šla kvalita mírně dolů, ale pořád se jednalo o výborný pořad pro herní pařany. Jednou za měsíc Oficiální Playstation Magazín a jednou za týden GP- víc člověk snad ani nepotřeboval (ehm kromě her samotných, samozřejmě :)). ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Dříve, kdy jsem ještě docela pařil nějaké hry, tak jsem toto i sledoval. Teď už se na Game page nedívám a nijak mi to nechybí. Ale když už jsme u těch her, tak bych si dovolil vyjmenovat moje nejoblíbenější PC HRY.... Mafia, GTA (všechny série), Prince of Persia, Bulanci, Tony Hawk Pro skater 3, Heroes 3, Soldier of Fortune, Max Paine, FIFA, NHL, Harry Potter a našly by se i další :-))) ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Game Page je pořad s výborným nápadem, avšak naprosto tragickým zpracováním. Šárka Ulrichová je sice překrásná, ale tím to asi tak hasne. Jedinou solidní úroveň měl pořad ve svém zhruba půlročním období, kdy jej vedli Tukan s Alim. Jinak se jedná o sračku, která nemůže správného pařana vůbec zaujmout... ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Game Page je historicky prvním českým televizním pořadem o videohrách. Na obrazovkách se poprvé objevil už v roce 1999, konkrétně 5. ledna v 17:25 na programu ČT2 a mj. přinesl reportáž z turnaje v hraní Quake, info o Poseidonu (pozdější Flashpoint), recenze Blood 2 či Tomb Raider 3. (ČSFD)
  • Úplně prvním moderátorem byl herec Roman Zach, jehož po roce vystřídala herečka Šárka Ulrichová. (ČSFD)
  • Vysílání a produkce pořadu byla v roce 2012 zrušena po 12 letech. (kukkik)

Reklama

Reklama