Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to pořad o počítačových hrách vysílaný na České televizi. K vidění je již několik let. Vystřídalo se několik moderátorů. Začal to koncem 90. let Roman Zach a potom Šárka Ullrychová. Ta si hlavně zakládala na tom, aby diváky nalákala svými zábavnými vstupy. Šárka uváděla Game Page 5 let a pak se do moderátorského křesla usadila jakási Masa. (duklak2)

(více)

Recenze (202)

Cnelka 

všechny recenze uživatele

No pořad to byl vždy slušný, jen dostával mizerný prostor, ale to je na takový žánr bohužel normální. Jediné, co mě vždy štvalo, byly ty scénky, které akorát braly vysílací čas, místo kterého mohla být jiný reportáž či rozhovor. Game Page se po těchto letních prázdninách na ČT již neobjeví, je to škoda. Bude se usilovat alespoň o internetové vysílání, tak uvidíme, jak to pro fanoušky dopadne ;) ()

yaqwsx 

všechny recenze uživatele

Určitě nejlepší televizní pořad v dané kategorii, co je v tuzemsku k mání. A nevede si špatně - recenze mají hlavu a patu, nejsou pouze okopírované; často přináší vlastní poznatky a postřehy. Na druhou strany ale nedosahují kvalit viderecenzí z Tiscali Games. Celý pořad se nese v lehce (no dobře, silně) nadneseném duchu Mikoláš Tučka. Pokud chcete nějaký nenáročný pořad anebo si jen udržet slušný rozhled o novinkách, tak vám Game Page nesmí uniknout. ()

Reklama

Desmond04 

všechny recenze uživatele

Nostalgická záležitost. Právě tento pořad mě vrhl do vod počítačových her a už jen kvůli tomu, nemohu jít pod čtyři hvězdičky. Líbila se mi grafická stránka, moderátoři byli příjemní. Škoda, že to ČT ukončila. Pár nadšenců se to v roce 2013 pokusilo oživit ve formě YouTube kanálu, po třech dílech to ale bohužel zabalili. ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle by měli zakázat, pak at se nediví, že nějakému mladému zmanipulovanému tydítkovi, který neodlepí oči od poprskaného monitoru a zadek od své zapařené židle, kdy nonstop paří nějaké stupidní střílečky plné násilí a krve, rupne v kouli a jde vystřílet třeba školu. On se přeci chudák jen inspiroval a nebo byl nemocný a narušený. Aha, i o tomhle je demokracie. Ale přesně tohle elity chtějí, proto nezávazný sex, proto drogy, filmy a hry plné násilí, mobily, proto lgbt, buzerantismus, feminismus, gender pavědy aj. Mladé lidi když chtěj adrenalin, tak poslat do práce na dvanáctku, třeba do Lidlu! Plně se tedy stotožňuji s názorem usera MM_Ramona. ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, jestli to ještě běží, sledoval jsem to před mnoha lety a byla to esence trapnosti. Rádoby vtipné scénky neherců se střídaly s pseudovideorecenzemi, jejichž hodnocení nikdy nešlo pod 70%. Během toho tam vždycky byla nějaká "celebrita", co si sedla za volant a řídila nějaký ten virtuální automobil nebo hrála fotbal. A skončilo to skoro dřív než to začlo. Výpovědní hodnota hodně malá. Idea je ale fajn, je to veřejnoprávní služba a pořad se orientuje svým vyzněním na nejširší hráčskou obec, to jest tak od 8-13 let, koukat na to ale trochu bolí. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Game Page je historicky prvním českým televizním pořadem o videohrách. Na obrazovkách se poprvé objevil už v roce 1999, konkrétně 5. ledna v 17:25 na programu ČT2 a mj. přinesl reportáž z turnaje v hraní Quake, info o Poseidonu (pozdější Flashpoint), recenze Blood 2 či Tomb Raider 3. (ČSFD)
  • Pořad začínal jako měsíčník o délce 28 minut, od roku 2001 se vysílá každý týden. V té době měl každý díl pouhých 9 minut, s postupem času se délka pořadu zvyšovala, nejprve na 14 minut, později na 18. (ČSFD)
  • Úplně prvním moderátorem byl herec Roman Zach, jehož po roce vystřídala herečka Šárka Ulrichová. (ČSFD)

Reklama

Reklama