Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zhruba půlhodinový film vychází ze série počítačovejch her ZNK. Hlavním hrdinou je Jarda Malík (v podání Jana Sembdnera), který je nucen během jednoho dne sehnat 150.000 korun, jinak bude nemilosrdně podřezán. S navrácením mu pomůže jeho nejlepší kámoš Tony (Jiří Hruška). Ve filmu se dále objeví např. Aleš Klika, Roman Forejt, nebo Václav Upír Krejčí jako vypravěč. Ve snímku není nouze o vulgární mluvu, černočerný humor, násilí a drogy - přesně tak, jak to znají hráči herní předlohy. (MoRTy)

(více)

Recenze (200)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jo dlužit někomu prachy – hodně peněz, to je pěkně na hovno. ZNK znám jen okrajově, ale tenhle snímek se docela povedl. Řezník se s tím nesral a naservíroval nám několik vtipných situací, trefných hlášek i ochotnické herecké výkony. Občas to zavánělo trapností, jindy jsem se docela zasmál (Jehovisti, pěna do piva, těhotná), cigoši dostali přes hubu, kozí chlup taky zaúřadoval a objevil se tu i DeSade, takže já odcházím docela spokojený. ()

Vonter 

všechny recenze uživatele

Co čumíš ty č.r.ku, tak viděl jsi ten film? Tak viděls ho p.čo? Teď čumíš jak mr.ka co vo.e! Hustej filmoň co dylyno? Takže tomu teď dáš plnej počet těch po.ranejch hvězd buzerante! Slyšels mě? Máš na to 24 hodin abys to hodnocení změnil p.čo, jinak si tě najdu a podříznu tě jako svini. Tak zatim ty sr.či. ()

Reklama

Lucas005 

všechny recenze uživatele

Ryzí filmové umění, které kazí pouze některé zbytečně zdlouhavé dialogy. Mimo nich je totiž tento krátkometrážní snímek geniálním dílem ve všech směrech a nejspíše nejlepší adaptací videohry, kterou jako lidstvo vytvoříme. Pro plné pochopení potřeba vidět na vlastní oči. A abys věděl, že to myslím vážně, tak ti teď pobodám fotra. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Hodnotit tohle objektivně? Ale kdeže, tady já hodnotím hlavně kult, hodnotím některé herní díly, hodnotím to, jak jsem se u téhle záležitosti řezal smíchy (půlka lidí v místnosti byla při sledování na vozíku, hehe), hodnotím brutální nekorektnost, o níž si může S. B. Cohen ve svých filmech nechat znát, hodnotím brutálně zábavné zjevení Upíra Krejčího, hodnotím těch pár hodin které jsem věnoval herním ZNK... A to si snad těch pět zaslouží, ne? ()

mcleod odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že to nejhorší jsem už viděl... ale spletl jsem se. Několika fandům stejnojmenné hry se sice může tento krátký film líbit z nějakých nostalgických důvodů, nic to ale nemění na tom, že jde o nejstupidnější věc, jakou jsem kdy viděl. Scénář je ubohý, černý humor k nenalezení, jednoduché dialogy, které by napsal žák základní školy, se snad skládají pouze ze zcela zbytečných a nesmyslných vulgarit a postavy jsou ve filmu zahrané nejubožejším možným způsobem. Pokud toto byl studentský film, vážně by mě zajímalo, zda jeho režisér TÍMHLE splnil svoji studijní povinnost... pokud ano, pak mám o české kinematografii vážné pochybnosti. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Film byl natočen v Rumburku v létě roku 2008. (skinny9)
  • Ve scéně, kdy Radek podává Jardovi pytlík s marihuanou, můžeme vidět, že když jej nese, pytlík je plný pouze z poloviny, avšak hned v dalším střihu, kdy jej Jardovi podává přes plot, je pytlík úplně plný. (ČSFD)
  • Ve scéně, kdy vazbiči odvezou Majkyho (Michal Schmutzer) za město a vyhrožují mu kvůli nevráceným penězům, je možné zahlédnout skrze přední sklo auta jednoho ze členů štábu, jenž se snaží odklonit přijíždějící auto, které by narušilo právě probíhající natáčení. (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama