Reklama

Reklama

VOD (1)

Střepiny shrnují nejdůležitější kauzy uplynulého týdne a analyzují je v originálních reportážích. Poprvé byl pořad připravovaný redaktory zpravodajství vysílán v neděli 7. dubna 2002 a okamžitě se zařadil mezi nejsledovanější pořady TV NOVA. Úspěch je o to cennější, že nedělní prime time je opravdu „horkou půdou" z hlediska konkurenčního prostředí. (TV Nova)

(více)

Recenze (140)

Lottr odpad!

všechny recenze uživatele

Určitý druh zpravodajství, který nám ale do hlavy neustále tlačí jakýsi pošramocený názor TV Nova. Nemají být zprávy nestranné aby si každý vytvořil svůj vlastní názor?? Nemá to být jen zdroj informací bez nátlaku na rozhodnutí?? Nova určuje, kteří jsou ti dobří a kteří ti špatnín a půl národa jí to žere. Co tak následovat bílého králíka a vymanit se z nátlaku Novamatrixu? 51 procent???? Lidi, zamyslete se... ()

Mo. 

všechny recenze uživatele

Konečně pořádná zpravodajská analýza na televizních obrazovkách nebo jen další publicistický bulvár? Tak se na to podívejme: Místo faktů spekulace, aféry často jednoduše vycucané z prstu, ani náznak snahy o objektivitu, zaručeně "nestranní" moderátoři, cool hollywoodská znělka vypadající jako z nějakého laciného thrileru, a typicky Novácký případ "investigativnosti", která si i tentokrát vzala dovolenou. -- Vhodné tak maximálně na zředění stolice. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Musím souhlasit s tím, že když to začínalo, rád jsem se na to díval. Dvojice Stanislav Brunclík a Andrea Němcová mi nikdy nějak závratně nevadili, na rozdíl od některých jejich kolegů. Rovněž kvalita reportáží byla v rámci možnosti slušná. Občas když byl celý pořad na dané téma, jsem se dozvěděl i několik celkem zajímavých faktů – takže já si stěžovat nemůžu. V mých očích jde prostě o klasický průměr – což je na NOVU velký úspěch. ()

vanadium 

všechny recenze uživatele

Máme patent na pravdu. Natočíme reportáž tak, aby vypadala objektivně, ukážeme vám pohled ze všech stran - to je přece fér. Prošpikujeme to sice vlastními názory, ty jsou ale přece správné, rozumné. Na některé věci mají téměř všichni stejný názor, jen hlupák nebo psychopat by měl názor jiný - je tedy správný, proto vám ho prezentujeme i my z našich úst. Tím si uděláme půdu pro to, abychom vypadali správňácky a mohli s vámi manipulovat. Na věci, na které můžeme mít různé názory, vám podvědomě podsuneme ten náš - je přece rozumný a správný, v jiných věcech s námi přece souhlasíte! - a tedy i v tomto případě byste s námi měli souhlasit. Opravdu si stále myslíte něco jiného? Zvažte to, náš názor je přece správný, většinový, reportáž byla objektivní. Trochu s vámi manipulujeme, trochu hodně. Sice se vám snažíme předložit problém ze všech stran, ale stejně vám nakonec vštípíme to naše. Děláme to chytře, tak, že tyhle naše manipulace často ani nepostřehnete... ()

JP84 odpad!

všechny recenze uživatele

„Nazýváme věci pravými jmény.“ No dobře,tak teď Střepiny nazvu jeho pravým jménem:Demagofie,lži,povrchnost,bulvár,tendenční kecy,propaganda.Joseph Goebbels se musí z tohoto pořadu tetelit blahem v hrobě.Strašně mě bere,jak se všichni ty moderátoři snaží tvářit,že tomu všemu rozumí a jen ta jejich „pravá jména“ jsou ta správná,všechno podpořené těmi jejich sarkastickými poznámkami,ostrou mluvou,ostrým pohledem atd atd. atd.Jenže když se podíváme na jejich „kvalifikaci“,zjistíme že tomu rozumí jak koza mrkvi (navíc Brunclík kdysi v jednom časopisu ze sebe udělat naprostýho vola).No škoda dalších slov. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama