Reklama

Reklama

VOD (1)

Střepiny shrnují nejdůležitější kauzy uplynulého týdne a analyzují je v originálních reportážích. Poprvé byl pořad připravovaný redaktory zpravodajství vysílán v neděli 7. dubna 2002 a okamžitě se zařadil mezi nejsledovanější pořady TV NOVA. Úspěch je o to cennější, že nedělní prime time je opravdu „horkou půdou" z hlediska konkurenčního prostředí. (TV Nova)

(více)

Recenze (140)

swe odpad!

všechny recenze uživatele

U Střepin se rozhodně bavím. Bavím se nad inteligentními a charismatickými moderátory, nad jejich osobními názory, nad jejich ironickými a vtipnými poznámkami a komentáři. Ale ze všeho nejvíc si cením objektivity, kterou musí každý slušný, publicistický pořad (a tím Střepiny bezpochyby jsou) mít. Abych to shrnul, Střepiny jsou velice zábavný a pravděpodobně jediný odpad, na který se vždycky rád podívám :) ()

JP84 odpad!

všechny recenze uživatele

„Nazýváme věci pravými jmény.“ No dobře,tak teď Střepiny nazvu jeho pravým jménem:Demagofie,lži,povrchnost,bulvár,tendenční kecy,propaganda.Joseph Goebbels se musí z tohoto pořadu tetelit blahem v hrobě.Strašně mě bere,jak se všichni ty moderátoři snaží tvářit,že tomu všemu rozumí a jen ta jejich „pravá jména“ jsou ta správná,všechno podpořené těmi jejich sarkastickými poznámkami,ostrou mluvou,ostrým pohledem atd atd. atd.Jenže když se podíváme na jejich „kvalifikaci“,zjistíme že tomu rozumí jak koza mrkvi (navíc Brunclík kdysi v jednom časopisu ze sebe udělat naprostýho vola).No škoda dalších slov. ()

Reklama

Iggy odpad!

všechny recenze uživatele

Nejvíc mě na tomhle pořadu irituje ten vlastní názor na konci každé reportáže. Ani v nejmenším mě nezajímá, jaký mají na věc názor redaktoři Novy. Uzavřít reportáž o kouření v restauracích, nebo na zastávkách, už si nevzpomínám, slovy: "Já osobně si myslím, že by lidé kouřit neměli." mi přijde poněkud debilní. ()

Lottr odpad!

všechny recenze uživatele

Určitý druh zpravodajství, který nám ale do hlavy neustále tlačí jakýsi pošramocený názor TV Nova. Nemají být zprávy nestranné aby si každý vytvořil svůj vlastní názor?? Nemá to být jen zdroj informací bez nátlaku na rozhodnutí?? Nova určuje, kteří jsou ti dobří a kteří ti špatnín a půl národa jí to žere. Co tak následovat bílého králíka a vymanit se z nátlaku Novamatrixu? 51 procent???? Lidi, zamyslete se... ()

gotham odpad!

všechny recenze uživatele

Na tomhle pořadu mi vadí už jen ty upoutávky, kde je vidět, jak jsou tvůrci pořadu jednostranní a bulvární. Navíc jsem zaznamenal několikrát zjevné pochybení ve faktech či naprostou neodbornost komentáře, zejména co se týkalo sportovních témat. Bylo vidět, že zkrátka tvůrci o této oblasti nevědí prakticky vůbec nic. Je to, jako když si přečtete v časopise o módě filmovou recenci :-)) 0% ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama