Reklama

Reklama

Lady Ninja

  • Hongkong Zhang wu shuang (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Yiyi je mistryně bojových umění a na doporučení kamaráda z dětství získá práci jako osobní strážce paní He. Při jedné z pracovních pochůzek pana He je manželský pár unesen. Yiyi se vydává jejich únosce hledat... (Vapet Production)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Ale jo, výborná mlátička, tentokrát z Hong Kongu s holkou kombinující kung-fu se vším možným ... Děj je nepodstatný, jako vždy skoro žádný není ... Během jejího "běhu" městem ji přepadávají různý postavy ovládající bojová umění a holka je všechny vyklepne. I když je zde znát silná inspirace Thajskou konkurencí dnešní doby, její kvality film nedosahuje. Čínané si prostě stále nedokážou odpustit někdy dost evidentní použití lan (zejména z počátku filmu) a zběsilý střih, který je samozřejmě pro nadšence do martail arts na škodu. Dále pak nulová krev, sem tam snad nějaká modřina ... Řežba je to opravdu výborná, kdyby neexistovala konkurence v ještě mnohem lepších kouscích. Ale bavil jsem se královsky a je to přesně ten styl filmů, které můžu "sjíždět" donekonečna ... Jinak ta holka opravdu umí a poslední nepřítel - syn martail arts legendy Sho Kosugiho vyloženě potěšil!!! ()

AdiegoA 

všechny recenze uživatele

Likvidaci mnohačetné přesily jsem nevěřil ani Wu Jingovi, natož pak Jiang Luxia, která je značně nesympatická a i když umí, do hlavních rolí bych ji více nepouštěl. Akce je i přes v několika okamžicích značně viditelné dráty dobrá, ale její nasnímání nic moc a dynamice scén rozhodně neprospěly ani prostřihy na idioského sidekicka. Kdyby radši někdo natočil ultimátní bojovku s Raffaelim, Adkinsem, Whitem, Tonym Jaa, Stathamem, Crowderem, thajskými kaskadéry a pár nabušenými wrestlery. ()

Reklama

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Ukázkový příklad, jak může neschopnost tvůrců poškodit jinak nesporné bojové kvality titulní mlátičky. V tomto případě je spíše než slabé tvůrčí vedení mnohem markantnějším problémem nespolehlivá kamera a její nešikovná kombinace se střihem a nadměrným užíváním mnou nenáviděných zpomalovaček či katastrofálně zakomponovaná hudba a neschopný střih zvukových efektů. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Pokud pominu to, že příběh si moc nezadá s filmy Tonyho Jaa a že sem na to čuměl s anglickýma titulkama, který dost pravděpodobně vyblil nějakej translator, tak musim uznat, že to je rozhodně dobrá martial arts bojovka a ta holka v hlavní roli je fakt neobyčejně zdatná, evidentně si hodně bere od Tonyho Jaa, hlavně co se týká akrobatických kopů, který má fakt zmáknutý na výbornou a díky nim působí opravdu nebezpečně a taky tu a tam je vidět inspirace Brucem Lee. Co se týká choreografie, tak to neni nic výjimečnýho, ale daj se tady vidět výborný souboje ve kterých exceluje zejména Jiang Luxia a akce celkově je na dobrý úrovni, jen by to mohla doprovázet nějaká výraznější a namakanější hudba. 4-. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to úplne priemerný akčný film. Má celkom zaujímavý príbeh o majsterke bojových umení, ktorá sa zamestná ako osobná strážkyńa bohatého manželského páru, ktorých ale unesú, čo si vezme za vinu a rozhodne sa urobiť všetko pre ich záchranu, ale zistí, že zločinci jej cestu za cieľom cez bojové strety nakrúcajú a zarábajú na tom. Síce tento príbeh a aj jeho spracovanie je relatívne originálne a nenudí, ale aj tak nie je moc zaujímavé. Akcie je tu dosť, pričom ju tvoria iba súboje, ale nie som s nimi moc spokojný. Nie, že by boli zlé, ale od Hong Kongu sa už očakáva nejaká kvalita. Hlavná hrdinka sa snaží a vidno, že jej bojové schopnosti sú na dobrej úrovni, ale súboje nemajú moc dobrú choreografiu, strih tiež nie je dobrý a je tu množstvo nezmyselných uhlov kamery. Ani jeden súboj nedokáže viac zaujať, ale ak by som mal vybrať tie lepšie, tak by to bol finálny súboj, akcia na lešení alebo súboj s pouličnými tanečníkmi, kde ma ale najviac zaujala hudba v neskoršej časti tohto súboja, len škoda, že sa už vo filme viac neobjaví. S hereckým obsadením nie som moc spokojný, hlavnej hrdinke chýba charizma a všetky vedľajšie postavy sú nezaujímavé. Tento film nakoniec splnil to, čo som po komentároch očakával, dá sa nań bez problémov pozrieť, ale v rámci Hong Kongskej tvorby sa jedná o silný podpriemer. Objektívna kvalita filmu- 50%, film sa páči mne na 52%. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama