Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Erotický pořad v němž můžete jednou týdně vidět reportáže s patřičně lechtivou tematikou, živé vystoupení a vždy alespoň jednoho hosta - buď přímo z erotické branže, nebo z řad známých celebrit. (Pumiiix)

Recenze (139)

rasto87 

všechny recenze uživatele

No čo raz to bolo dobré a raz to bolo zas na-hovno. Určite by som ale takúto talk - show uvítal na televíznych obrazovkách znova namiesto tých stupidít ako je Master chef, Onur a pod. sračky. Haluz je, že veľa ľudí tu tomu dáva odpad, ale neprizná sa nikto, kto si tu pred rokmi naháňal svojho gašparka. ()

G.THOMPSON 

všechny recenze uživatele

Peříčko sice je hrozný bizár a trapnost, ale vnímám jej i jako retro úchylnou sondu do konce divokých a úchylných devadesátek. Pozdější díly mi přijdou více zajímavé, než začátky plné nudných keců našich celebrit. Já tu dobu nezažil, v mém dětství to už v bedně asi nehrálo, ale určitě bych se, jako mladý a zvědavý úchylníček, na to rád po tajnu koukal. ()

Reklama

duklak2 

všechny recenze uživatele

Tato talk show se povedla napůl. Viděl jsem jen asi 4 díly v mých 12 letech, kdy jsem tento pořad sledoval potajnu, když nikdo nebyl doma:-). Jo, to byly časy:-). Pamatuju si, jak každý díl přišla nějaká partnerská dvojice a moderátorka je zpovídala, jak to mají mezi sebou v sexu. Pak na "plac" přišly např. striptérky a začly se odhalovat. Myslím si ale, že ne moc dokonale, i když to hodnotím z pohledu dětských očí. Vzpomínám si na díl, kde byla manželská dvojice, která se při "tom" natáčela a divákům říkali jaké to je. Našlo se asi málo dospěláků, kteří našli v Peříčku nějakou inspiraci ke svým postelovým radovánkám. Ale na druhou stranu musím NOVU pochválit, že ji napadlo začít vysílat erotický magazín, protože to byl v českých televizních stanicích ojedinělý počin. V nějakém článku jsem se dočetl, že i PRIMA chtěla vysílat erotický pořad a dokonce natočila pilotní díl, ale její generální ředitel projekt pozastavil. Erotikou žije každý, někdo více a někdo méně. Sex je zajímavým zpestřením života a dodá člověku potřebnou energii. I když, časem se tak trochu omrzí. Věřte mi, vím o čem mluvím. Proto pánové tak často střídají partnerky. Na tomto pořadu mi vadilo časté střídání moderátorek a také mi přišlo, že nedokázali navodit tzv. lechtivou atmosféru, která by člověka navnadila k nějakým sexuálním radovánkám. Hodnotím průměrnými 3 hvězdičkami, které jsou lehké jako pírko:-). ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že i já jsem celé roky čekal na chvíli, až rodiče nebudou doma a budu si moct konečně pustit aspoň jeden díl tohoto fenomenálního zakázaného pořadu. No, nezaujalo mě to ani jako puberťáka (díl o dívkách řekněme širších tvarů a "erotický" tanec jedné takové slečny s plastovým cosi). Když si na to teď po těch letech vzpomenu, musím se smát té naprosté trapnosti, jaká z PEŘÍČKA na stovky metrů tryská. (438.) ()

H34D odpad!

všechny recenze uživatele

Smysl tohoto pořadu vidím tak akorát v "zakázaném ovoci" pro puberťáky, samotného mě Peříčko lákalo akorát předtím než jsem poznal, že jde o hovno. Úchylní hosté, nepříliš kvalitní moderátorky, pár trapných rozhovorů, omezená erotika, málo zábavy, nuda. 2-3 díly a mé náctileté já mělo dost... 1/10 ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Priemerná sledovanosť jednej časti v rokoch 1997 až 2004 bola 621 000 divákov. (Raccoon.city)
  • Prvý erotický program v Českej republike. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama