Reklama

Reklama

Rozhodli se zhubnout a změnit celý svůj svět. Unikátní pořad o zdravém životním stylu s doktorkou Kateřinou Cajthamlovou a specialistou na výživu, inženýrem Petrem Havlíčkem. (oficiální text distributora)

Recenze (195)

Endyis odpad!

všechny recenze uživatele

Trapná dementní reality show, která si ještě troufá tvářit se jako seriózní pořad. Rád bych věděl hlavně, kdo dal Cajthamové patent na rozum. (Při vší úctě, na to co prezentuje rozhodně vzhledově kdovájak nevypadá a může žít zdravě jak chce, stejně jí jednou čeká to co i mě a tím je srmt...). Samozřejmě by bylo možné udělat takovýto pořad seriózně, to by ovšem paní Kateřina se nesměla chovat jako k***a. Nevím jestli je, ale alespoň se označuje za doktorku, vysokoškolsky akademicky vzdělaný člověk, jenž absoloval medicínu by měl mít i schvoje chování a vystupování (v TV pořadu) a ne hovořit jak dělník z uranovejch dolů s IQ 30. Odporný pořad, Fuj Ble!!! ()

reditelka 

všechny recenze uživatele

Udivuje mě, že jsou mezi námi takoví, co si libují v třepání pupkem a zadkem před kamerou. Nelíbí se mi vyhazování jídla (i když nezdravého) do popelnice. Naopak se mi líbí to, že se diváci dozvědí od odborníků něco o správném stravování a o tom, že se vyplatí číst obaly výrobků. Spousta lidí totiž s prominutím sežere cokoli. ()

Reklama

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Co k tomuto pořadu říci? Kladem je určitě snaha napravit český národ, kdy si člověk uvědomí co si vlastně kupuje za bordel (viz masné výrobky v kterých skoro není maso) a co jsou kvalitní alternativy. Záporem je snaha fascinovat těmi stoly hrůzy a vlastně neustálé omílání jednoho a toho samého, či náprava těch českých rádoby hvězd. Nesleduji to, ale člověk se tomu pořadu nevyhne a občas si z toho i něco "odnese". 3z5 ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Mám pro špekouny pochopení - sama se musím hlídat, abych neskončila jako na mělčinu vyvržený vorvaň, aneb "Hýbat se a nežrat!" jak říkávala moje nebožka maminka, rovněž věčná bojovnice s nadbytečnými kilogramy. Hvězdičku proto dávám za přínos pořadu pro soutěžící mastodonty, kteří snad pod dozorem Cajthamlové a televizních kamer pochopí, že neexistuje žádná kouzelná hubnoucí pilulka a vše je pouze na síle jejich vůle. Nechceš v letadle objednávat dvě sedačky pro každou hýždi zvlášť? Zapomeň na bůček, čokoládu a povalování před televizí. Dej si na snídani tři zrnka ovesných vloček, na oběd zelný list, na večeři ředkvičku, nevoz si prdel autem, choď pěšky! Za chvíli na tobě místo špeků bude viset akorát kůže;-). Druhou hvězdičku přihazuju na vrub uspokojivému pocitu, kdykoliv pořad či upoutávky na něj zahlédnu - to si totiž můžu upřímně poklepat na rameno se slovy: "Nejsi tlustá, ty čůzo, tak se hergot snaž, ať nedopadneš takhle!" 33% Přijde mrožovitě obézní žena ke gynekologovi: "Pane doktore, vážím 150 kilo a manžel 180 kilo. Nemůžeme TO spolu dělat, protože se k sobě přes břicha nedostaneme. Mohl byste mi přešít vagínu někam jinam?" Gynekolog si jen nevěřícně zaťuká ukazovákem na čelo. "Tam ne, pane doktore, to by mi manžel rozbil koulema brejle!" ()

herr_carter

všechny recenze uživatele

Typ takového pořadu asi normálně OK, ale já jenom když koutkem oka zahlédnu tu pizdu Cajthamlovou, co byla otrávená zřejmě už v děloze, sbíhají se mi všechny známé i neznámé žaludeční šťávy..."Tak ukažte Jano, co máte v ledničce, Vás osobně tipuju na samý nezdravý a tučný sračky..nojoooooo,dyk sem to říkala, nutela, čokoláda a prošlý rybí prsty...jsem prostě odbornice na slovo vzatá". Tvl, komu tahle ježibaba může být sympatická, to si vážně nedokážu představit - nedejbože, jaký debil/kráva si podle téhle kreatury nově nalajnuje život... ! ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Kateřina Cajthamlová není profesí diabetolog, ale internista a systematický terapeut. V jednom rozhovoru přiznala, že se k pořadu dostala nedopatřením a počátečním nepochopením, oč v něm vlastně půjde. Její kolega Petr Havlíček je dokonce původně zootechnik. (Olík)

Reklama

Reklama